2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044716 بازدید | 684406 پست
سلام بچه ها امروز انتقال داشتم کمی خونریزی کردم .نمیدونم چرا ؟؟؟ یعنی بخاطر باز کردن دهانه رحم بود ...

نگران نباش شاید زخمیت کردن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی عزیزم من ۲سال پیش تو رضوی انتقالم منفی شد.واسه همین پارسال رفتم نوین که بعد از یک سال تلاش و ا ...

عزیزم منم سه بار ای یو ای نا موفق داشتم  ک یکی رو مطب دکتر وحید رفتم یکی نوین و یکی میلاد 

و یک تخمک کسی تو میلاد ک ب انتقال ترسید چون سه تا جنین سه روزه داشتم ک گذاشتن سرخود ۵دروزه بشه ک گفتن نشده و انتقالم کنسل شد دور میلاد رو کلا خط کشیدم اومدم پیش دکتر زارع تو احمدآباد مطب داره و رضوی کارای پانکچر و فریز و انتقال رو انجام میده اینجا ۷ تا جنین برام تشکیل شد تا حالا ۱۳۵۰۰ خرج کردم ۲ تومن هم انتقال میشه ک بهمن ان شاالله  واسه انتقال می رم دیگه توکل بر خدا

۱۳۲۷ بود  هیچی می خواستم ببینم دکترت تا کی گفت بخوری به من گفت تا ۳۴ هفته بخور

خدا حفظش کنه. نمیدونم من هنوز نپرسیدم از دکترم ولی یکی از دوستامم ام اسپرین داشت هم انکسپارین که اسپرینشو ۳۴ قطع کرد ولی انکسپارینشو همچنان داشت میزد که ۳۶ هفته کیسه ابش  پاره شد و زایمان کرد. 

ممنون زینبی جون . والا فعلا دکترم باز گفته برو پیش فوق تخصص ریه تا دارو برات بنویسه. از طرفی دیشب تر ...

عزیزم چرا انقدر نگرانی آخه سرفه ک ب جنین آسیبی نمیزنه 

واسه سرفه شربت دکسترومتورفان  بخور دکسترومتورفان پی نه

یک آمپول دگزا هم بزن ک سرفه تو کم کنه

پرتقال و لیموشیرین زیاد بخور 

شلغم هم شب بذار رو بخاری یا رو گاز هم از بخورش  استفاده کن هم خودشو بخور 

عسل هم واسه سرفه خوبه

بعدشم شاید سرفه هات اگه از سرما نباشه از ترشی باشه غرق نعنا یک قاشق بعد ناهار و شام بخور یا کپسول پنتوپرازول  بعد شام شاید بهتر بشی عزیزم 

سلام زینبی جون خوبی ؟  میگم من تو دوران انتقال روزی دوتا شیاف پروژسترون میزاشتم  تا اینک ...

سلام عزیزم خوبی‌ مامان مهربون؟ 

اگر لک نداری و خیلی وقته نداشتی، اشکال نداره همون شیاف عاااااااااالیه، منم بعد از لک و خون که داشتم، حدود 20 شب آمپول داشتم، بعد شد دو تا شیاف

دو نوع پرگناکر هست عزیزم حواست باشه حتما کانسپشن رو بگیری اورجینال هم داره که واسه بعد باروریه

مرسی عزیزم که گفتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای عزیز کسی میدونه که آمپول النوا شیوه ی خاصی برای تزریق داره؟ کسی اگه استفاده کرده برام از تزری ...

عزیزم مثل گونال پن تزریق میشه

واسه شما عوارض خاصی فکر نکنم داشته باشه 

راستش تو کاتالوگش هم عوارض جانبی احتمالی نوشته

خیلی آمپول خوبیه

سلامزینبی. منو یادته؟ معلومه که نه😁 چقدر دکتر نصر معروف شده.  من که پارسال میرفتم پیشش اینقدر ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خوبی؟ 

دو قلو داشتی؟ 

نه بابا خییییلی معروف بود 

الان مام رو زده، خیلی تبلیغ میکنه 😉😉😉

عزیزم شرمنده نمیدونم، کاش از مرکزتون بپرسی نه ان شاء الله خراب نمیشه 

زینب جان سلام

من امروز انتقال داشتم سر انتقال خون اومد ازم که احتمال داره بخاطر باز کردن دهانه رحم باشه 

ولی الان اومدم خونه باز روی دستمال خونابه داشتم یعنی حس کردم یه چیزی داره میاد دستمال گذاشتم خونابه بود

جنین که خارج نمیشه ؟؟؟ تو رو خدا دلداریم بدین 

زینبی_بابا@

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اخه من دقیقا هر سال این موقع منو میگیره با همین علایمی که الان دارم دوروز اول ابربزش بعدم سرفه الان ...

نه روی سرکلاژ که اثر نداره 

عجب 

درسته گلی ولی چون تو پاندمی هستیم تحت نظر باشی ضرر نداره، قرنطینه هم آسیبی نمیزنه 

حالا اگر کرونا نبود چه بهتر، اگر هم کرونا باشه با رعایت کردن و تحت نظر بودن جلوی ابتلای بقیه و عوارض احتمالی به خودت گرفته میشه 

اخه من ۴ سال پیش عکس رنگی انداختم هیچی نگفتن 😭😭الان بخاطره همین گیج شدم چون هسترو هم کردم گفتن پول ...

عکساتو داری؟ هم واسه چهار سال پیش هم امسالی؟

خدایا خودت مواظبش باش