2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044815 بازدید | 684412 پست
ممنون عزیزم آخه من هفته ی بعد 26 هفته میشم تازه، حالا از دکتر سونو بپرسم البته دکترم گفت از هفته ی ...

من خیلی وقت بود نیومدهبودم. خوشحالم بارداری😍😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بلاخره داروهاش بی ضرر نیست ولی خیلیا با این روش باردار میشن و بچه های سالم دارن 

من خیلی وقت بود نبودم. خوشحالم بارداری. پسر شد؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ماه شش سرکار رفتم هیچ کی نفهمید حاملم. بعدشم کلا ۶ کیلو اضافه کردم. ولی پسرم درشت بود ماشالله ...

ممنون عزیزم، من تا الان 8 کیلو اضافه کردم ولی وزن خودمه بعید میدونم چیزیش به نی نی رسیده باشه😅

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزم، من تا الان 8 کیلو اضافه کردم ولی وزن خودمه بعید میدونم چیزیش به نی نی رسیده باشه😅

چرا بابا رسیده😍😍😍

پس اگر ذخیره بالا نداری کاش بری دکتر نصر نظر اون هم بپرسی، من از یه متخصص زنان شنیدم تعداد سیکل هایی ...

سلامزینبی. منو یادته؟ معلومه که نه😁

چقدر دکتر نصر معروف شده.  من که پارسال میرفتم پیشش اینقدر معروف نبود. خداروشکر منم با اولین انتقال باردارشدم. تا قبل کرونا زیاد میومدم اینجا. بعدش دیگه نیومدم. ایشالا هرکی میخواد خدا بهش بچه سالم و صالح بده. 

خدا کنه. دعا کن برام عزیز دلم

انشالله خدا ب زودی خوشحالت کنه😊👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله که شما مثبتی.من هنوز خونریزی دارم زیاد قطع نمیشه

یعنی دیگه آزمایش ندادید

من هم دیگه حالت لکه بینی شده یعنی از پد روزانه استفاده میکنم وگرنه لباس زیرم کثیف میشه 

خدا خودش هر چی صلاحمونه برامون پیش بیاره

انشالله خدا ب زودی خوشحالت کنه😊👶❤

نازی. همین الان داشتم میگفتم خدایا میشه زودی مشکلم حل بشه. شما زدی این جمله رو. یعنی همین لحظه که پیاماتو دیدم داشتم بهش فکر میکردم. یعنی میشه😔مرسی از محبتت❤️🌷 با هم انشالله

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ان شاءالله همه انتقالی ها باهم مثبت شیم ... من که دیگه از استراحت مطلق دراومدم... آروم آروم کارهامو ...

منم همینطور از امروز که روز۶بودم هی کارامو کردم هی استراحت

ولی سعی میکنم دولا راست نشم

نازی. همین الان داشتم میگفتم خدایا میشه زودی مشکلم حل بشه. شما زدی این جمله رو. یعنی همین لحظه که پی ...

ای جونم چه جالب😍 اصلا نگران هیچی نباش یه جوری همه چی درست میشه ک سال دیگه این موقع تمام روزای دلگیر و سخت یادت رفته..فقط مثبت فکر کن و همینجور امیدوار باش. مثل همین الان خیلی دعا کن و فقط از خدا بخواه.. منم خودم مشکلم خیلی بزرگه ولی خیلی امیدوارم و ب دلم افتاده از این شرایطت خارج میشم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم متوجه نشدم چنتا جنین داشتی؟جنینات تموم شدن؟باردار شدی؟

۳۰ تا تخمک بود ۲۰ تا جنین دو بار انتقال دادم بتام رفت بالا افت کرد یدونه نی جنین برام مونده فعلا انتقال ندادم، قبلا با iui باردار شدم پوچ بود سقط کردم ،دوباره iui کردم منفی شد ، و الان هم باردار نیستم و بچه ندارم