2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم فکر میکردم ی دور بزنم کافیه ولی دکتر گفت باید بازم بزنی. نه اصلا درد نداره تزریقش. فقط اگه زدی ح ...

منم برا ترشحاتم رفتم ازمایش عفونت دادم ی مقداری عفونت داشتم که سفکسیم استفاده کردم الانم دکتر برام ازیتروماسین داده دیروزم ی خشک‌کننده تو سرم زدم واسه سرماخوردگیم .من قرص اهنو و ویتامینd3 و مولتی پراناتال مصرف میکنم .اره امپول پورلوتونه ۵۰۰هر ۱۰روز میزنم از وقتی میزنم این امپولو حس میکنم کمتر درد لگن میگیرم شبا هم شیاف سیکلوژست میزارم .الان برا سرفه هام نگرانم میترسم ب بچه فشار بیاد عذاب وجدان گرفتم مواظب خودم نبودم حس میکنم بچه اذیت میشه

خوب به منم گفت چون وزنه بچه یکم از رو شکمت انگار کمه میخوای زودتر برو میخوای همون ۲۸ برو که من ۲۸ رف ...

شکم شما هم کوچیکه؟ آخه منم حس میکنم شکمم زیاد بزرگ نشده، تا نافم اومده بالا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون گل پسرت هرساعت ضربه میزنه؟ برای من تقریبا سه چهار ساعت یه بار، بعد ممکنه چهارتا بزنه بعضی ...

نه هر ساعت نمیزنه. یه روزایی خوب ضربه میزنه اما یه روزایی اروم و هر چند ساعت یه بار دو سه تا تکون و ضربه اروم. دوباره دوروز بعد اون تو بالا پایین میپره. فقط نمیدونم چطوریه تا به همسرم میگم این امروز خیلی تکون نخورده و همسرم تا دستش رو میذاره شروع میکنه تکون خوردن. بهش میگم فکر کنم از الان از تو حساب میبره. البته شبا ساعت ده یازده بیشتر تکون میخوره. تو روز معمولا آرومه و حرکتای یواش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره چک کرده ۴۱ زده بود ولی فکر نکنم درست باشه اخه سونو شکمی خیلی طوله سرویکسو دقیق نمیگه . اخه من قب ...

شاید درست باشه من از زینبی جون پرسیدم گفت دقتش تقریبا مثل همه همین که کم نشده خیلی خوبه.استراحت مطلقی یا نه ؟

من که چند روز شده همش تو راه دکترم واسه ازمایش و سرماخوردگی و اینا .اشپزی هم اگه مجبور بشم انجام میدم واسه مرتب کردن لباسو ایناهم ممکنه یکم نشسته باشم .بعد غذا هم همینطور چون اگه زود دراز بکشم به معدم فشار میاد 

نه هر ساعت نمیزنه. یه روزایی خوب ضربه میزنه اما یه روزایی اروم و هر چند ساعت یه بار دو سه تا تکون و ...

اوخیییی ننه جان

خدا نگهدارش باشه 

ماشاالله 😊😗

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
منم برا ترشحاتم رفتم ازمایش عفونت دادم ی مقداری عفونت داشتم که سفکسیم استفاده کردم الانم دکتر برام ا ...

چون سرکلاژ شدیم خیلی باید حواسمون به عفونت باشه الان من یکی از دوستام به خاطر عفونت تو ۲۸ هفته زایمان کرد بچش تو دستگاهه. اره منم امپول و قرص خیلی دردامو کنترل کرده نسبت به قبل. نگران نباش سعی کن شلغم و سوپ و ویتامین سی زیاد بخوری منم سرما بخورم سرفه هام طولانی میشه همش استرس سرماخوردگیو دارم . اب جوش کنارت باشه تا سرفت میاد ی قلوپ بخور شاید جلو سرفتو بگیره

نه اونوقت استرس میگیرم که تاثیرش کم نشه یه وقت🙄😬 آها مرسی خیالم راحت شد چون من یه ساعت دراز میکشم ...

گلم تو برگه ایی که به ما دادن گفتن حتما شیافهاتونو واژن بزارید و یکساعت دراز بکشید ... اونی که خارج میشه موم داروهه خودش جذب میشه ...

چندم انتقالی شما؟؟  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شاید درست باشه من از زینبی جون پرسیدم گفت دقتش تقریبا مثل همه همین که کم نشده خیلی خوبه.استراحت مطلق ...

نمیدونم اگه درست باشه که خیلی خوبه. اره استراحتم همچنان اخه یکم که بهم فشار میاد احساس میکنم بخیه هام میسوزه مثلا اگه یبوست بشم بعدش به خاطر فشار داخل واژنم ی سوزشیو احساس میکنم حالا دکتر گفت انتی بیوتیک بخور شاید خوب بشه. خوب دکترت که بهت استراحت مطلق نداده استراحت نسبی داده اشکالی نداره ولی بازم خیلی حواست به خودت باشه

شکم شما هم کوچیکه؟ آخه منم حس میکنم شکمم زیاد بزرگ نشده، تا نافم اومده بالا

اره واسه منم یکم کوچیکه واسه همین دکتر ترسوندم گفت بچه از سنش عقب تره ولی خداروشکر نبود شما هم نگران نباش به اندازه شکم نیست که. من وزنه خودم اصلا بالا نمیره ثابت مونده نمیدونم چرا اینجوریه اشتهامم زیاده ها

نمیدونم اگه درست باشه که خیلی خوبه. اره استراحتم همچنان اخه یکم که بهم فشار میاد احساس میکنم بخیه ها ...

روز اول تو بیمارستان به من گفت نسبی رفتم مطبش میگه مطلق اون روزی که گفته نسبی باش من کلا استراحت مطلق بودم اللن میگه مطلق من نسبی هستم البته کاری انجام نمیدم فقط ممکنه پیش بیاد زیاد بشینم .منم گاهی وقتا حس سوزش دارم تو واژنم کاش میشد هفتع ی بار رفت سونو گرافی😁من ۲۲هفتع رفتم نمیدونم صبر کنم تا ۲۸یا برم هفتع دیگه 

روز اول تو بیمارستان به من گفت نسبی رفتم مطبش میگه مطلق اون روزی که گفته نسبی باش من کلا استراحت مطل ...

خوب اگه دکترت گفته سعی کن رعایت کنی حالا این چند روز درگیر سرماخوردگی بودی ولی از این به بعد بیشتر حواست باشه بزار این چند هفته به خیر و خوشی بگذره حالا سونو بری خیالت راحت میشه. اگه مشکلی نداری که بزار همون ۲۸ برو بزار وزن نی نی بالاتر رفته باشه. منم دسته خودم باشه همش میگم بریم سونو ولی مامانم اینا دعوام میکنن