2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه فعلا سیکل انتقالم موند بعد عمل شوهرم ,میخوام تو یه ماه حداقل چند کیلو کم کنم یکی منو ببینه میگه چ ...

من تو خونه ۴ گوشه فرش نیم الی ۱ ساعت پیاده روی میکردم

خدایا شکرت
@bopo     @shadennn     @faribakhanoomi     بچه ها شما سونوی ر ...

برای من برای ۲۸ هفته نوشتن هنوز ۲۴ هفته ام یه ماه دیگه میرم ایشالا ...ولی دکتر ازروی شکمم اندازه گرفت گفت رشدش خوبه ...ایشالا که نینی شماهم رشدش عالیه 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که مامان بشی 😍 😍 😍 😍 

سلام زینبی جون خوبی ؟ 

میگم من تو دوران انتقال روزی دوتا شیاف پروژسترون میزاشتم 

تا اینکه لک دیدم با توجه به برگه ای که بهم داده بودن شیافو قطع کردم روزی سه تا آمپول پروژسترون زدم 

بعد ده روز یه دونه کم شد.. شد روزی دوتا آمپول 

بعد ده روز دوباره گفتن کمش کن که من ترسیدم و تا سونو قلب روزی دو تا آمپول زدم 

بعد سونو دکترم گف آمپولو کلا قطع کنم روزی دوتا شیاف بزنم ولی من بازم ترسیدم از سونو قلب تا الان روزی یه آمپول یه شیاف گذاشتم 

البته به دکترم گفتم گفت هر طور خودت دوست داری 

بنظرت تا غربالگری اول همینطوری ادامه بدم یا روزی دوتا شیاف بزنم ؟ 

بنظرت شیاف جذبش کمتر نیست ؟ میترسم دزش کم بشه 😪😪😪

خداجونم شکرت       
بله عزيزم 

سلام خانما امیدوارم که خدا به همه منتظرا یه نی نی خوشگل بده انشالله

یه سوا ل کسی تو مرکز ابن سینا با دکتر طرازی  ویزیت شده؟کسی با بیوپسی بیضه همسرش  میکرو موفق داشته 

لطفا جواب بدین؟

مشگلت چی بود؟ من تخمکهام با امپول خوبه همسرم واریکوسل داره

منم همینم تنبلی تخمدان شدید و همسرم واریکوسل داشت عمل کرد ولی تحرک بالا نیومد ab ۵ و مورفو ۳ ولی با iui موافقم خودمم احتمالا میکنم ولی با تخمک زیاد یعنی امپول

واقعا ادم سر دوراهی میمونه. ای یو ای یا ای وی اف؟ خدا فقط همتون رو موفق کنه. دفعه اول سه تا جنین ...

اره بودن بچه ها بعضی مراکز ۳ تا یعضی ۲ تا ولی چند قلویی خطرناکه و ریسک داره من میگم ivf بزار برا اخرین مرحله 

میگم دوستان این شیاف فرتیژست چقدر چیز چرت و چندشیه حالم ازش بهم میخوره🥴🥴 من فقط اینجوریم یا برا شم ...

عزیزم مقعدی بزار هیچ فرقی نمیکنه و اصلا بیرون نمیریزه ولی در کل نگران جذبش نباش چون ۲۰ دقیقه اول کل جذب رو داره

ممنونم عزیزم انشاله ....توکلت به خدا باشه انشاله بیای بگی مثبت شدی بعدش بیای بگی نی نی هام چند قلو ه ...

ان شاالله عزیزم توکل به خدا❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اتفاقا به نظر من خیلی بهتراز شیاف سیکلوژست هست چون من بعد از یک ساعت دراز کشیدن دستمال میزارم ومیرم ...

من سیکلوژست استفاده نکردم تاحالا که مقایسه کنم ولی خب آره برا منم دقیقا همینجوریه بیشتر نگران تاثیرش بودم که وقتی میریزه بیرون بد نباشه یه وقت

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
@bopo     @shadennn     @faribakhanoomi     بچه ها شما سونوی ر ...

نه عزیزم، دکترم فقط یه سونوی معمولی برام نوشته هفته ی بعد برم، همش احساس میکنم دکترم بیخیاله آخه حتی سرویکسمم اندازه نگرفت آخرش

به نظرت خودم به دکتر سونو بگم سونوی رشدم بگیره ازم؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...