2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
با کدوم دکتر مام وقت ویزیت داری؟

علیرضایی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دخترا من تو سیکل انتقالم و پنج شنبه به امید خدا ۳ تا جنین ۳ روزه انتقال میدم  از وقتی استرادیو ...

عزیزممم انشاءلله بسلامتی مبارک باشه 

در مورد استرادیول نمیدونم ولی فک نکنم به استرادیول ربط داشته باشه 

بازم به دکترت بگو حتما 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممم انشاءلله بسلامتی مبارک باشه  در مورد استرادیول نمیدونم ولی فک نکنم به استرادیول ربط دا ...

ممنون عزیزم 

نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم 

انگار فلج شدن پاهام مخصوصا پای چپم .وقتی می شینم یا دراز می کشم بدتر میشه ولی راه میرم بهترم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم  نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم  انگار فلج شدن پاهام مخصوصا پای چپم .وقتی می شی ...

زود خوب میشی عزیزم توجه نکن 

ولی اگه خیلی نگرانی به دکترت بگو 

خداجونم شکرت       
زود خوب میشی عزیزم توجه نکن  ولی اگه خیلی نگرانی به دکترت بگو

امید به خدا عزیزم 

نمیخوام قرص اضافه بخورم 

میترسم یه وقت تداخل با داروهام داشته باشه 

فردا عصر ز میزنم مطب ببینم چی میگه 

ممنون از راهنماییت عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
همیشه برای هر کی تو انتقالش اتفاقای عجیب غریب افتاده مثبت شده انتقالش. من به فال نیک میگیرم این استر ...

فداتشم عزیزدلم مرسی از روحیه ای که میدی ان شاالله اونجوری که شما میگی باشه حال خانواده ام خوب شه به یه شادی تو زندگیمون احتیاج داریم

ان شاالله که گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی عزیزم💗💗

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وای چقدر زود. فکر کنم بدنمون ضعیفه 😛

عزیزم میگم طبیعیه ربطی به ضعیف بودن نداره سیستم طبیعیه بدن خانم باردار هست

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام‌عزیزم.خوبی.. میگم‌یه‌سوال واقعا‌ببخشیداا🙈🙈 میگم‌بعدانتقال‌نبایدرابطه‌داشته‌باشیم دکترشماچ ...

عزیزم این قضیه برا مردا خیلی سخته ولی میگن بعد انتقال رابطه نباید داشته باشی

نترس عزیزم منم 4 شنبه پانکچر شدم آزمایش استرادیولم لب مرز هایپری بود فقط مایعات زیاد بخور من تا امرو ...

عزیزم ینی چی آزمایش استرادیولت لب مرز هایپری بود ؟ ینی با آزمایش استرادیول میفهمن هایپری یا نه‌؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من از بعد انتقالم که منفی شده، هر دفعه که نزدیکی داریم، درد و سوزش زیادی در قسمت درونی و بیرو ...

من یکی از دوستام‌ اینطور بود‌ واژنش خشک شده بود خیلی حالا نمیدونم بخاطر شیافه یا چی 

اما اون‌سوزش امکان داره بخاطر خشکی واژن زخم شده باشه 

از روان کننده استفاده کن ببین شاید بهتر بشی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مهگل جنینام بلاست بودن دوتا

عزیزم دیگه بی بی نشون میده ...امروز بزار به امید خدا.

من بلاست و هچینگ گذاشتم سه روز اول گاهی توی رحمم تیر میکشید اما این چندروزه هیچ ... روز ششم هستم . وقتی فکر میکنم نکنه هیچ خبری باشه دنیا روی سرم اوار میشه ... خدا خودش دلمون رو شاد کنه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊