2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ایسالا صحیح وسالم میگیری بغلت 😍😍😍منم دوس دارم زود عید بشه 😃😃😃

وای اره واقعا ایشالا زودی برامون بگذره هر چند که تموم میشه دلمون تنگ‌میشه البته احتمالا😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما کمک من امروز یکم پیاده روی کردم روز۱۱ انتقالم درد پری اومد بهم ازاول اصلا درد پری نداشتم ...

سلام‌عزیزمم من میام‌اینجا میبینم شما چقدر استرس داری بیخیال باش یا سعی کن معلومه خیلی استرس داری والا تو باردتری تا هفته های ۲۰ هم ادم درد پری داره پس ربطی نداره بی بی چک نزدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها من از بعد انتقالم که منفی شده، هر دفعه که نزدیکی داریم، درد و سوزش زیادی در قسمت درونی و بیرونی واژنم هم موقع دخول و هم حینش و هم بعدش دارم. به طوری که تقریبا این درد و سوزش تا نیم ساعتی ادامه پیدا می کنه و کم کم آروم میشه. قبلا اینطوری نبودم. یعنی موقع دخول شاید درد داشتم گاهی اما کاملا موقتی بود. هیچکدوم مثل من شدید تا بحال و می دونید دلیلش چیه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
حتما مثبت میشی عزیزم مامان دوتا فندق نازمیشی 

قربونت برم عزیزدلم ان شاالله

ان شاالله که پسر خوشگلتو صحیح و سالم بغل کنی😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ببخشا ی سوال امروز حالت تهوع داشتم باعث شد استفراغ کنم خیلی شدید شکمم درد گرفت امکان داره جنین ازرحم ...

عزیزم تو رو خدا اینقدر استرس نداشته باش فردا یه بی بی بزن اگه نمیترسی یا دلشوره نمیگیری 

جنین چند روزه بوده چند تا برات انتقال دادن؟ 

عزیزم‌روغن‌سیاهدانه‌به‌پیشونیت‌بمال حت‌بندبنداز‌گرم‌شه‌خوب‌میشه

عزیزم بستم اصلا خوب نمیشه واقعا دیگه درمونده شدم

عزیزمی مبارکه‌خاله‌جون...انشالله‌‌‌نی‌نی‌داری‌شما

فدات شم عزیزم ان شاالله قسمت همه دوستان منتظر 

قرار بود دو هفته دیگه زایمان کنه فشارش خیلی رفت بالا اورژانسی عملش کردن هم نینی وزنش کمه هم خواهرم تو بخش مراقبت های ویژه خیلی نگرانشم کلی هم گریه کردم تازه روز دوم انتقالم مثلا😭

منم مثل شما شدم علتش نمیدونم چیه 

شماهم انتقالت فرش بود؟ ممکنه بخاطر به هم خوردن هورمونهامون اینطوری شده باشه؟ من حالتهای گر گرفتگی هم دارم از بعد آی وی اف. قبلا گاهی فقط تو پریودی اینجور بودم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈