2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
سلام عزیزم خداروشکر ایشالا که به جفت فسقلی نازمیاد تودلت 😘😘😘😘

سلام‌به‌روی‌ماهت

انشالله‌عزیزم‌

فقط‌میگم‌‌‌من‌ازدیروزاسترادیولم‌۳تاشده

فرتیل‌ایدهم‌میخورم

میگم‌تاسه‌شنبه‌‌که‌پروژسترون‌شروع‌میشه

آندومترم‌زیادبالا‌نمیره..

خودم‌فکرمیکنم‌به‌خاطر‌فرتیل‌اید‌آندومترم‌خوب‌شده

وگرنه‌دوزاسترادیولم‌زیادنبود.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم به سلامتی انشاالله الهی که ایندفعه تا آخرش برات خوش باشه عزیزم

فدای‌شما

انشالله

انشالله‌هممون‌نتیجه‌بگیریم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های عزیز لطفا اگه میدونید جواب بدید ممنون میشم. واسه آوردن بچه از پرورشگاه محرمیتش و چکار کنم.?? ...

سلام عزیزم 

تاجایی که من می دونم پسر فقط اگر شیرخوار باشه از راه شیر خوردن محرم میشه 

ولی برای دختر راه هایی هست که میشه 

مثلا اگر اشتباه نکنم صیغه پدر خانم می کننش کوتاه 

بعد میشه مادر زن همسرتون و برای همیشه محرم میشه 

راه های دیگه ای هم هست ظاهرا ولی برای این که سو استفاده نشه عمومی نمی گن وقتی لازم باشه می تونین مشاوره مذهبی بگیرین بهتون بگن 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام‌به‌روی‌ماهت انشالله‌عزیزم‌ فقط‌میگم‌‌‌من‌ازدیروزاسترادیولم‌۳تاشده فرتیل‌ایدهم‌میخورم میگم‌ت ...

اگه مشکلی اندومتر نداشتی با شروع پروژسترون اندومترت ثابت میمونه زیر ۱۲ میگن خوبه ...خداروشکر که شرایطت جورشد ایشالا اینبار حتما نتیجه میگیری وپسر گلت داداشی میشه 

سلام عزیزم  تاجایی که من می دونم پسر فقط اگر شیرخوار باشه از راه شیر خوردن محرم میشه  ول ...

واقعا ممنون ازت عزیزم🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خانوما یه سوال نزنینا🙃😋😋 جنین روز اول انتقال چیکار میکنه تو رحم؟ میخوام تصور کنم😍

عزیزم دیدت خیلی قشنگه 

ان شاءالله همه چي خوب پيش بره برات 

تا جايي كه من مي دونم از الان تا پنج روز وقت دارن لانه گزيني كنن 

بعد شروع به رشد مي كنه كم كم سلول ها متمايز مي شن 

اول لوله عصبي تشكيل ميشه كه بعدا تبديل به ستون فقرات ميشه روز ٢١ جاي چشم هاش مشخص ميشه دست و پا كم كم جوونه مي زنه 

تا وقتي كه سونوي قلب بري خيلي از اعضاي بدن به صورت اوليه شروع به تشكيل شدن كردن 

البته حتما زينب جون بهتر مي دونن 

من در اين حد مي دونستم اگر درست باشه 

سلام‌به‌روی‌ماهت انشالله‌عزیزم‌ فقط‌میگم‌‌‌من‌ازدیروزاسترادیولم‌۳تاشده فرتیل‌ایدهم‌میخورم میگم‌ت ...

منم نگرانم نکنه ضخامتم زیادی بالا بره 

امروز روز ۹ پری ضخامت ۹.۵ بود واسه شنبه آینده گذاشته انتقال رو .تا اون روز هم روزی سه تا استرادیول و از پس فردا پروژسترون شروع میشه 

من قبلا روز ۱۲ پری انتقال دادم ایندفعه به نظرم دیره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
واقعا ممنون ازت عزیزم🙏

خواهش مي كنم 

بازم حتما خودت پيگيري كن 

هم خود بهزيستي حتما مشاور داره هم فكر كنم مي توني زنگ بزني دفتر يكي از مراجع بپرسي 

ان شاءالله كه خير باشه 

اگه مشکلی اندومتر نداشتی با شروع پروژسترون اندومترت ثابت میمونه زیر ۱۲ میگن خوبه ...خداروشکر که شرای ...

قوربونت

اگه مشکلی اندومتر نداشتی با شروع پروژسترون اندومترت ثابت میمونه زیر ۱۲ میگن خوبه ...خداروشکر که شرای ...

اگه با شروع پروژسترون ضخامت ثابت میشه پس چرا استرادیول مصرف میشه ؟؟؟؟حتی بعد از پروژسترون؟؟؟ استرادیول غیر از اینکه ضخامت رو بالا میبره دیگه چه نقشی تو انتقال داره؟؟؟ممنون میشم جواب بدین

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
والا میگن یه لایه روی رحمته ک مادر زادی هستش و باعث شکست لانه گزینی میشه و یا  سقط

تو سونو واژنال معلوم میشه ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من ک بتام رفت بالا افت کرد ولی کلا گفتم نشون میده 

سلام گلی خوبی؟میگم مگر شما قبل از میکرو عکس رنگی ننداختید که الان انداختید؟ 

ابن سینا عکس رنگی جاهای دیگه رو قبول میکنه؟من قرار شیراز بگیرم 

واجبه قبل ازمیکرو؟

سلام مامان ماهک عزیزم خوبی ان شاالله مامان ماهک جون من هفته هشتم هستم خدارو شکر هفته ششم رفتم سنو قل ...

سلام‌عزیزم‌بسلامتی نه همهوچیز خکبه و قرار نیست حسی داشته باشی فعلا خیلس خیلی زوده به فکر چیزایی که می خوای بخری و چیزای خوب فک کن حتما حتما بسلامت نی نی تون بغل می کنی🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من دارم از تهران برمیگردم رفتم مرکز مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم رفتم پیش جنین شناس  ...

وووو چه خبرههه خداییش من راضی بودم از ابن سینا 

دکتر خودم ذنوبی بود که راضیم در کل دکتراش خوبن والا قیمتاشم درسته 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود