2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها  الان تو اینترنت خوندم که دوهفته قبل از تخمک کشی نباید رابطه جنسی داشته باشید این درسته ...

سه روز کافیه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر عابدی کلا به شما فقط شیاف داده بود؟؟ نگران نباش همه لکه بینی دارن تو ivf

نه یه شیاف با دوتا آمپول این دفعه ولی چون خارش گرفتم از هفته پیش شد سه تا شیاف تو این یک هفته اصلا لک نداشتم نمیدونم چطور شد یهو شروع شده داره زیادم میشه مثل پریودی منتظرم زنگ بزنم مرکز ببینم چی میگن

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی‌؟ حالا تهوع که نگران نباش 😉 میاد و میره، کم و زیاد میشه  ترشح هم اگر آسپرين ی ...

خداروشکر عزیزم خوبم 

آسپرین رو که روز ۱۰ انتقال لک داشتم برام قطع کردن ولی آنوکسا رو میزنم زینبی جون همش داره زیادترم میشه همیشه هم تو تعطیلات اینطور میشه که نمیشه تماس گرفت حالا زنگ بزنم ببینم چی میگن خدا کنه چیزی نشه.

خدا خیرت بده عزیزم جواب دادی

خدایا شکرت

چرا انقدر روزا کش میاد 

خودم کم استرس دارم همسرم هم روزی صدبار میپرسه یعنی هیچ راهی نداره بفهمیم چی شد؟؟

بهش میگم نه به ۴ سال نه اوردنت نه به این همه بی قراری 

تازه امروز ۷ روز شده

شنبه دیگه آزمایش دارم 

فکر کنم تحمل نکنم ۵ شنبه برم ازمایش بدم

فکر میکنید روز ۱۲ ازمایش نشون بده؟؟

جنینم ۳ روزه بود

عزیزم میشه سیکل انتقالتو توضیح بدی من از ۱۵ پریودی این ما دوفاستون میخورم بعد از ۲۱ این ماه سینافکت ...

من‌ازروز۵پریودی‌‌ال‌دی‌خوردم

۷تاازقرص‌‌ال‌دی‌مونده‌بود‌‌بسرلین‌شروع‌شد‌روزی‌۵۰‌واحد

باشروع‌استرادیول‌بسرلین‌شده‌۲۰‌تا..

من‌اونسری‌پولیپ‌آوردم‌دوزاسترادیولم‌کمه‌

۲روز‌یکی‌خوردم‌..۴روز۲تا‌.ازدیروز۳تامیخورم

امروزم‌سونودارم..ترشح‌دارم‌میترسم‌عفونت‌باشه

دعام‌کن‌دوست‌خوبم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌ازکجافهمیدن‌لوله‌هات‌التهاب‌داره؟ بایدچیکارکنی؟

تو عکس رنگی مشخص میشه

لاپراسکوپی میکنن، یا آب جمع شده تو لوله روخالی می کنن یا به سمت رحم میبندنش که اون آب تو رحم نشتی نده

عزیزم شما از کجا فهمیدی ک لوله هات التهاب داره؟ به منم گفتن رحمم التهاب داره باید پرندیزولون بخورم ق ...

نه این التهاب فرق داره، تو لوله ها آب جمع میشه که تو عکس رنگی مشخص میشه

من اصلا برای همین اومدم ivf

دیگه بارداری طبیعی نمیشه، چون تخمک از لون لوله ها رد نمیشه

برای من به خاطر آندومتریوز پیش اومده