2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
سلام بارانا جان خوبی گلم در چه حالی ؟ عزیزم یه سوال ابن سینا قرار بیام ایشالا  میتونم ازمایشا ...

سلام عزیزم.به سلامتی ایشالله.اره قبول میکنن هر جا بری.فقط تو تایمش تاکید دارن که جدید باشه آزمایشها و عکس.وقت گرفتی به سلامتی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزمم. ایشالله قسمت شما ❤️ من ابن سینا بودم. با دکتر طرازی

دارچين جان يه سوالي دارم 

بعد اين كه مثبت شدي بازم ابن سينا رفتي دكتر ؟

دكترت كيه ؟

الان به من گفتن هفته ديگه زنگ بزن وقت بگير ولي من هيچ كدوم از دكترهاشون رو نميشناسم ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

ظ ه ی ر ی عزیزم، من اول دکترم اون بود اما منم دیدم دوست داره فقط معطلم کنه عوض کردم تحت نظر ظ ه ی ر ...

والا از دکتر لاله جون اطلاعی ندارم دکترشون کی بود

من یکبارم زیر نظر ظهیری ذلیل مرده پانکچر شدم همش بهش گفتم دکتر من سینال بهم نمیسازه اونم هربار میگفت من دکترم یا تو .نهایتا با ذخیره ۵.۶ فقط ۴تا تخمک داشتم که هر ۴تاش جنین شد .نهایتا بعد ۴تا تخمک به حرفم رید که گفتم سینال بهم‌نمیسازه فکر کن پانکچر قبلی با همین ذخیره ۲۲ تا تخمک داشتم .نهایتا برا بار اول باردار شدم زیر نظر ظهیری هرروز سونو میکرد میگفت ختم بارداری .برو بخواب آریا ۶میلیون واریز کن بیام کورتاژ .هرچی گفتم دکتر من بعد ۱۰سال و ۳ماه باردار شدم لک بینی دارم آخه کورتاژ برا چی .میگفت خانم ختم بارداری ۶میلیون بریز آریا .فکر کن منم زار زار توی میدون گلسار گریه میکردم همسرمم گیر داده بود بیا بریم آریا کورتاژ کنه .منم قبول نمیکردم .نهایتا پروژسترون رو قطع کردم و خودش افتاد ولی فشار روحی و عصبی که دکتر ظهیری به من وارد کرد رو هرگز نه فراموش میکنم نه میبخشمش.من ۱۷بار انتقال جنین داشتم ولی هرگز اینقدر که با ظهیری فشار عصبی روم بود انقدر زجر نکشیده بودم خدا ازش نگذره چون من نمیگذرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم ثمين جان  ان شاءالله خودت به زودي بياي با خبر هاي خوب خوشحالمون كني 🌹🌹🌹

فدات عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان یه سوالی دارم من انشاالله فردا صبح میرم واسه انتقال به نظرتون ضرر داره صبحانه کله پاچه بخور ...

بسلامتی انشالله بری عزیزم و مثبت شی من شنیدم قبل انتقال خوبه کله پاچه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بسلامتی انشالله بری عزیزم و مثبت شی من شنیدم قبل انتقال خوبه کله پاچه 

انشاالله دعام کنید تو روخدا

همین دوتا جنین رو دارم وبرای بار آخر انتقال میدم

دعا کنید خدا دلمو اینبار شاد کنه

پس حتما میخورم🥰

سلام عزیزم فکر کنم ایوزینوفیل در آزمایش CBC diff رو میگی ببین گلم این یه جور گلبول سفید هست که تو ح ...

ممنووون گلی❤🎀🍫🍭🍓

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام گوگل سرچ کن درمورد این فاکتور توضیح داده. چرا MTHFR مشکل ساز است ؟ اشخاص مبتلا به نوعی از M ...

عزیزم راهکاری برای نازکی آندومتر ب غیر از لوبیاسبز و نشاسته واسترادیول

داری؟❤

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم راهکاری برای نازکی آندومتر ب غیر از لوبیاسبز و نشاسته واسترادیول داری؟❤

من تو مطب دکتر فشارکی دیدم برای ضخامت اندومتر یه خانمی که با ۶تا استرادیول اوکی نشده بود آمپول استرادیول داده بود با قرصش که دوتا رو گفت بخوره دوتا هم واژینال بزاره

وگفت حتما باید پی آر پی هم انجام بده

من تو مطب دکتر فشارکی دیدم برای ضخامت اندومتر یه خانمی که با ۶تا استرادیول اوکی نشده بود آمپول استرا ...

چ جالب نمیدونستم آمپولم داره

ممنون گلم اینسری ب دکترم پیشنهادش میکنم

بله حتما اینسری پی آر پی میکنم 

منتظرم پریود شم برم