2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
منم روز ۴ انتقالمه فقط روز اول موندم هونه از فرداش رفتم سرکار روز ۳ هم مهمون داشتم آخه به هیچ کس حت ...

آره گلم ان شاء الله مامان شدی چرا که نه 

فقط کافیه تند تند پله نری همین بسه

اصلا باردار شدن با تحرک طبیعی بهتر اتفاق میافته چون خون رسانی به رحم بالا میره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادن جون و نازنین خانمو لیلی جانو bopo عزیز در چ حالین نی نی تون‌ خوبه در چ‌ وضعیتی هستین چند کیلو اضافه کردین وازمایش پودر قندو انجام دادید یانه؟.الان باید تکونای نی نی رو قشنگ حس کنیددیگع من که ماشالا خیلی فضوله 

من از وقتی شکمم بزرگ شده غذا خوردن برام سخت شده بعد غذاهم اینقد به دنده هام فشار میاد و درد میگیره

ی خلاصع از وضعیتتون بدید😁🥰

شما اطلاع داری این مکمل وجودداره؟ توی مقاله در مورد خوردن اسیدفولیک گفته بودم البته با دقت نخوندم

بله عزیزم اتفاقا پیام شما رو خوندم رفتم کلی مقاله خوندم

مکمل فولات داریم تو ایران به اسم کوآلی فول و بست فولات

مثل اینکه کسانی که این جهش ژنی رو دارن بدن نمیتونه اسیدفولیک رو تبدیل کنه تو خون میمونه و بدتر مضر میشه به خاطر همین بجاش باید فولات بخورن که مستقیم تبدیل میشه حتی یه تحقیق و مقاله هم از دکتر عارفی پیدا کردم که تاثیر مثبت فولات تو باروری مخصوصا کسانی که اون جهش ژن رو دارن ثابت شده بود   

حتی کسانی که جهش رو ندارن هم میتونن فولات بخورن بجای اسیدفولیک 

فدااات عزیز دلم. من و همسرم بدجور ازش دلگیریم. انشالله برای شما دوست خوبم هم بهترینا اتفاق بیوفته ب ...

ممنونم عزیزم.بهترین ها نصیب شما بشه ان شاءالله ❤❤❤

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خدا خودش حال این مدل آدم ها رو خوب کنه.نمیدونم چه لذتی از زخم زبون زدن میبرن.

از سوم پریود ال دی میخوری تا کامل تموم بشه یه بسته قرص از ۲۱ پریودی سینافکت میزنی پریود که شدی اول ...

مرسی. به من نگفت ال دی مصرف کنم پس چرا. فقط یه دارو داد برای آندومتریوز و گفت این پریود نه پریود بعدش دوهفته گذشت برم. نکنه یادش رفته باز! نمی دونم والا عزیزم برم پیش خودش یا نه.  بخاطر این حواس پرتی هاش یکم نگران میشم هربار.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره درسته ولی این قرصای کلومیفن و لترزول هم معمولا به خانمایی که مشکل تخمک گذاری دارن میدن دکترا بعد ...

والا بگو چون دوقلو دوست داشتیم رفتیم دکتر گفتیم اونم  کلومیفن داد تخمدانام انقد قوی بود که با چند تا دونه قرص جواب داد دوقلو شد 😬 

استرادیول و پرلوتون دو تا ماهیت متفاوت هستن  بهتره از دکترت بپرسی گلم

زینب جون راجع به ژل رویال چیزی میدونید ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
باشه عزیزم ببخشید انشالله خدا هرچه زودتر دامنتو سبز کنه

خواهش عزیزم ،ممنونم ،انشالله که شما هم همین بار نتیجه بگیرید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا بگو چون دوقلو دوست داشتیم رفتیم دکتر گفتیم اونم  کلومیفن داد تخمدانام انقد قوی بود که با چ ...

خخخخ باحال بود ایول خدا کنه هممون نی نی دار بشیم همه بچه های این تاپیک   هرکی که کلا تو حسرته بچس هیچکس تو این حسرت نمونه بحق علی 

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام بچه هاببخشید اگ چیزی میدونید کمکم کنید من روز ۷ انتقال جنینم و لک قهوه ای دیده بودم دکترمم گفت ک انشالله بارداری امروز بچه خواهر شوهرم با فشار تموم افتاد رو شکمم ب نظرتون چیزی بدی پیش میاد