2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

S28اره گلم دو س روزی بود ترشحات سفید و غلیظی داشتم و ازامروزم کم کم داره خوارش میشه عزیزم من بعد ادرارم هم ازم دو س قطره خونای ابکی میادب نظرت چی میتونه باشه ادرار بعد اونم لک های قهوه ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گندم جونم عزیزم بهت تبریک میگم تورو خدا ب منم دعا کن من الان همه چیزم خورده ب هم بعدادرارام دو س قطره لکه های خونی ابکی دارم ادرارای بعدی اون هم لک های قهوه ای خیلی نگرانم کمرم بعد لکه درد میکنه و درد پری میادو میره

يعني آنوكسا رو تا آخر بارداري بايد ادامه داد ؟؟🙄

بستگی داره به مشکلت ولی اگه مشکل انعقاد خون داشته باشی فکر کنم اره . ولی فکر کنم یه هفته مونده به زایمان قطعش میکنن.دقیق نمیدونم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
احتمالا فردا برای این آزمایشم که نمیدونم کی انجام بدم میرم رویان اونجا یکبار دیگه میپرسم  راست ...

ببین هر جایی میتونی انجام بدی 

ولی بودم دکتر احمدی رویان نوبت میگرفتم، خیلی عالیه و دقت بالا داره

آره گلم از همون داپلر

عزیزم اگر سوال داری زنگ بزن جواب میدن، الکی نرو تو این کرونا این ور و اون ور

بچه ها من بعد انتقال یه رب بعد رفتم دسشویی.فکر کنم همونجا افتاده باشن جنینا.الان بیخود دراز کشیدم

این حرفا چیه . منم یه ربع بعد از انتقال رفتم دسشویی اونم ایرانی. اگه قرار بود به همین راحتی از بین برن خیلی ها از جمله من نباید باردار میشدیم 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بمن النوا خوب نبود. سه تا تخمک بالغ داشتم البته اول پنج تا بوده که سه تاش اوکی شده بوده و بالغ. و یک ...

انشالله که نمیشه ونتیجه میگیری میفهمم چی میگه ادم سری اول نتیجه نمیبسنه چشمش بشدت میترسه