2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم دکترت کی بود

مرسي 

دكترم طرازي بود 

ولي انتقالم رو دكتر طاهري انجام داد چون روز كاريش نبود 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مرسی گلم انشالله جواب بده سری قبل که النوا بود که خوب نبود انشالله خدا اینسری کمکم کنه 

انشالله حتماکمک میکنه عزیزم. امیدت بخداباشه, سری قبل چندتاتخمک وجنین داشتی? اخه میگی النوا خوبه که

سلام خانم ها من جواب آزمایشم رو گرفتم  واقعا بعد انتقال خیلی خیلی نا امید بودم مخصوصا که انتق ...

مباااارک باشه عزیزم

چشم و دلت روشن 

الهی که به سلامتی بغلش کنی

واسه منم دعا کن 💕💕💕

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم عزیزم دعاکن انشالله ماه بعد میرم واسه انتقال

منتظر خبر خوشت هستم عزیزم

انشالله که مامان خانوم میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالله حتماکمک میکنه عزیزم. امیدت بخداباشه, سری قبل چندتاتخمک وجنین داشتی? اخه میگی النوا خوبه که

بمن النوا خوب نبود. سه تا تخمک بالغ داشتم البته اول پنج تا بوده که سه تاش اوکی شده بوده و بالغ. و یک جنین. خیلی نگرانم دعام کنید اینسری اینجوری نشه باز 😞 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها ی سوال من روز ۷ انتقال جنینم و ب شدت خارش واژن دارم ب نظرتون علتش چی میتونه باشه یعنی عفونت د ...

عزیزم معمولا موقع انتقال چک میکنن یادمه ی خانومی بود موقع انتقال دکتر داخل رحمشو دید گفت عفونت داری همون موقع دارو بهش داد شما هم حتما اگه عفونتی تو رحمت بود دکتر میدید. ترشحم داری الان؟؟؟ میخوای با مرکزی که میری مشورت کن ببین چی میگن

بمن النوا خوب نبود. سه تا تخمک بالغ داشتم البته اول پنج تا بوده که سه تاش اوکی شده بوده و بالغ. و یک ...

البته دکترم قبل انتقال سونوم کرد اصلا بهم نگفت که چندتا تخمک دارم این پنج تا هم که میگم همون روز پانکچر بهم گفتن بهدشم گفتن سه تا

در اندک من تویی فراوان یارب..