2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا تپش قلب میگیرم بعد که چک میکنم میبینم بالاست

سلام عزیزم. خوبی؟ نی نی خوبه؟ دروغ چرا راستش خیلی توجه نکردم. البته یه وقتایی حس میکنم بدنم رو تکون میده ضربان قلبم. و بیشتر هم بعد غذا خوردن انگار اتفاق میوفته. من رو راستش خارش و سوزش معده و تنگی نفس اذیت میکنه. شبا دو تا بالش میذارم زیر سرم بخاطر اسید معده اما صبح ها که بیدار میشم گردنم خشک شده!! یه کوچولو پنجره اتاق رو باز میذارم و بدون پتو میخوابم که سرما خارش رو کمتر کنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وااای قربونت برم خداروشکر اگه یادت باشه تبریکشو جلو جلو گفتما ولی بازم مبارکه گلم خدا حفظش کنه جوجه ...

آره عزیزم مرسی که از اولش بهم انرژی مثبت دادی 😍😍😍

خداجونم شکرت       
برات سوره کوثر خوندم بحق حضرت فاطمه مامان شدی  مشکلت چی بود عزیزم؟

ممنونم عزيزم 

تنبلي تخمدان من 

و مورفو و تحرك پايين همسرم

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام گلم خیلی تبریک میگم صدای قلب نی نی رو شنیدی خداروشکر. یه سوال عزیز شما مشکل ایمنی داشتی؟ چه دار ...

مرسی سمر جان 

من آزمایش های ایمنیم فقط یه فاکتور مشکل داشت 

یعنی دکترم گفت این یه فاکتور پرسلوله 

بهم روزی یه پردنیزولون دادن از روز انتقال 

برای مشکل انعقادیمم 

آ اس آ 80 

و روزی یه دونه ب کمپلکس 

یه دونه هم آمپول آنوکساپارین 

خداجونم شکرت       
سلام دوستان  ضربان بالای قلب برای جنین ضرر داره ؟ فشارم بالا نیست ولی ضربان قلبم بالاست نمیدون ...

برا من گاهی بالا میره انقدر که حس میکنم میخواد بزنه بیرون من فشارم دارم شاید از استرسم باشه

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خدا رو شکر انگار روی ابرام  ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍 ...

قربونت برم زینبی جون 

من و همسرمم چند روزی هست همین حسو داریم 

تا حدی که دکترم یه آزمایش برام نوشته یادم نیست گفت الان انجام بده یا یه ماه دیگه 😶

خداجونم شکرت       
عزیزم واسه اون اتفاق خیلی متاسفم 😔  ولی الان دیگه قراره حتما حتما بیاد تو بغلت 😍😍😍😍

ممنونم زینی جان من الان دو سه روزه لکه بینی ام قطع شده بازم باید دو تا آمپول پروژسترون رو ادامه بدم یا نه؟ دکترم در دسترس نیست

والا نه من متفورمین نداشتم  الانم واقعا نمیدونم حرف کدوم رو گوش کنی من بودم احتمالا حرف غدد ر ...

احتمالا فردا برای این آزمایشم که نمیدونم کی انجام بدم میرم رویان اونجا یکبار دیگه میپرسم 

راستی زینبی جون دکترم ان تی و غربالگری نوشته همون رویان باید وقت بگیریم ؟ از سونو داپلر ؟؟؟ 

ببخشید انقد هول بودم نپرسیدم اینارو 

خداجونم شکرت       
خانوما يه سوال من ديروز رفتم تشييع جنازه دوستم يه كوچولو گريه كردم الانم توي هفته 12هستم ولي از دير ...

نه عزیزم منم مجبور شدم مال دوتا بستگان رفتم  استرس نداشته باش بهش فکر نکن