2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم از سه پری فقط استرادیول داشتم البته اول سه روز روزی دوتا خوردم بعد سه روز روزی سه تا وبع ...

نمیدونم والا. ولی بنطرم نگران نباش. منم تو سیکل انتقال فقط آسپرین داشتم خدا رو شکر مثبت شدم. مامان ماهک هم فکر کنم فقط اسپرین داره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چند تا میخوری تا ۳ تا به من نداده بود و ازش پرسیدم گفت قبلش رو رحم تاثیر میداره گفت بعد انتقال براش ...

من الان ۴تا میخورم

وبهم آنوکسا داد

البته ۶روز قبل انتقال آنوکسا رو شروع کرد

تا قبلش چیزی نداد

لیلا جون سلام  باشه چشم زنگ میزنم یعنی قبل از قرارداد عکس هارو میفرستن؟ لیلا جون به نظر شما ا ...

سلام به روی ماهت. آره عزیزم قبل قرارداد میدونم عکس ها رو میفرستن. راستش نمیدونم چند بار اهدا میکنن اما روزی که رفتی مطب اینارو با دکتر صحبت کن. بعدم دونری که انتخاب میکنی اسمش رو بگی به دستیار دکترت، برات تو سیستم میدونم نگاه میکنه که چند بار تا حالا اهدا کرده و چندتا جنین تشکیل شده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من جواب آزمایش همسرم فرستادم برای دکترم گفت باید با مظلوم فرد ویزیت بشه آزمایش همسرت مشکل دار ...

عزیزم عجله نکن پروسه پانکچر سخته بنظرم بزار حتما شوهرت تقویت شه برای من ۵۰ درصد تخمک ها جنین شدولی همسرم ازو بود دارویی هم نداده بودن 

خدایا شکرت
خانما کسی هس تو سیکل انتقال باشه واسترادیول بخوره وآ اس آ نداشته باشه

سلام

منم تو سیکل انتقالم

استرادیول ۲ میخورم فعلا روزی دو تا 

از سه روز دیگه روزی ۳ تا

شنبه هم سونو دارم

سینا فکت هم روزی ۲۰ واحد

روزی نصفی هم پردنیزولون ۵ 

فولیک ۵

منم آسپرین ندارم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
پس من یه مشکلی دارم که میگم کاش آمپول میداد 🤪 ان شاالله که برا تو هم عالی میشه عزیزم😍

عزیزم نگران امپول نداشتن نباش من با شیاف مثبت شدم فقط دو سه روز اول امپول داشتم که بعدش بخاطر عفونت جاشون قطع کردن برام و روزی یه دونه شیاف گفتن بذارم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من الان ۴تا میخورم وبهم آنوکسا داد البته ۶روز قبل انتقال آنوکسا رو شروع کرد تا قبلش چیزی نداد

مشکل انعقادی که نداری کار اسپرینو انوکسا یکیه . ولی باز برا اینکه خیالت راحت شه به مطبش زنگ بزن

خدایا شکرت
اهان ممنون دکترم میکرومیخوادبکنه مهم برام درصدگرفتنش هست میگن زیفت ۵۰درصدای وی اف۲۰درصد

عزیزم میگن زیفت قدیمی شده و ریسک داره و احتمال خارج رحمی داره چون مثل اینکه تو لوله میزارن 

البته خواهر خودم ۲۰ سال پیش با ivf‌و زیفت حامله شد ولی الانیا قبول ندارن 

بتات پایین اومد؟ نگفتن چرا پایین نمیاد؟

اره ۱ شد بالاخره ، طول میکشه معمولا تا پایین بیاد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍