2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
اا واا یادشون رفته برا منو بدن منم اصلا نگفتم تو دفترچم بنویسن فک کنم با ویزیت 340 دادم دقیق یادم نی ...

منم یادم رفت بگم تو دفترچه بنویسن واسه بیمه تکمیلی 

حالا دفعه دیگه میگنم بنویسن از منم 340با ویزیت گرفتن 

اا واا یادشون رفته برا منو بدن منم اصلا نگفتم تو دفترچم بنویسن فک کنم با ویزیت 340 دادم دقیق یادم نی ...

فک کنم سیصدو شصت بود پولی که دادم یعنی اینسری برم بهم میدن اون سونومو خوبه که برگه میدن لااقل میشه پولشو از بیمه بگیرم برای دکتر عارفی چون برگه نمیداد بیمه من قبول نمیکرد چون میگفت عکس سونوتو باید بیاری

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم سیصدو شصت بود پولی که دادم یعنی اینسری برم بهم میدن اون سونومو خوبه که برگه میدن لااقل میشه پ ...

به منم برگه دادن عکس تخمدان راست و چپ رو برگه منگنه شده و یه تخمدان زده اندومتریوز 

عزیزم ناراحت شدم این سه روز ک منتظر آزمایشت بودم نمیدونی چقدر طولانی برام گذاشت.  اشکال نداره ...

ممنونم که به فکرم بودی عزیزم ،توکل بر خدا،حتما حتما آزمایشات ایمنی و انعقادی و جهش ژنی رو انجام بده بعدا وارد سیکل بشو ،من پزشک ژنتیک بهم پیشنهاد داد که پیش دکتر ایمنی برم ،ولی خوب آزمایشات کامل رو برام ننوشت ،حالا باید برم آزمایشاتی رو که برام ننوشته بودن ،انجام بدم ،فقط دکتر ایمنی به من گفته بود که آزمایشات که مربوط به ایمنی هست رو حتما باید رویان انجام بدم ،دیروز داخل نت خوندم که از هر ۴ نفر ممکنه یک نفر جهش ژنی mthfr داشته باشه ،خیلی ذهنم رو درگیر کرده،ببین میتونی خودت پیش دکتر ایمونولوژی نوبت بگیری یا حتما باید نامه از دکترت داشته باشی ،من که نداشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای کاش قبل از انتقال آزمایش میدادی، اون بار ک از زینب جون لیست کاملشو پرسیدی فکر کردم دیگه انجام داد ...

یه مقدارشون انجام دادم ولی دکتر کامل ننوشته بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوبن عزیزمم. فدات. دو تا شدن    

الهیییییی😍😍😍😍😍

خداحفظشون کنه الهی

برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

آره همونه پس. یادشون رفته حتما . دفعه بعد بگو بهشون پرینت بگیرن بدن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خوبی ...انشاله که همه چی خوب پیش میره ...درساتو از الان بخون و استرس امتحان رو از خودت دو ...

سلام پاشا جان خوبی؟نی نی خوبه ؟

فدات شم گلم خیلی برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
متاسفم عزیزم    

مرسی گلم ،انشالله شما خیلی زود مامان بشی و ما لذت ببریم 😍🙏

مبارکت باشه گلم از چند تا تخمک ۷تا جنین داشتی؟

از ۲۰ تا فولیکولا ک کشیدن تو کارت زده ۸ تا کوچیک بودن یعنی سایز زیر ۱۵-۱۶ ک اونا دکترم گفت کوچیکا جنین نمیشن ۵ تا شم زده نکروز یعنی از بین رفته ۷ تا خوب بوده ک ۷ تاش جنین شده فقط نمیدونم اون ۵ تا چرا نکروز شده 

از سری قبل بهتر شده سری قبل ۱۱ تخمک ۴ تا جنین شد ک یکیش تو سه روزگی دوسلولی بود ک ب درد نمیخوره یعنی سه تا جنین شد ک بلاست نشدن انتقالم کنسل شد  ایندفعه ۷ تا جنین سه روزه ۸ سلولی گرید ا و بی شده تو سه بسته فریز کردن

کی آزمایش دادی؟ ان شالله دفه بعد مامان بشی

دیروز آزمایش دادم که میشد روز ۱۶ اتقالم ،ممنونم عزیزم ،انشالله

ممنونم که به فکرم بودی عزیزم ،توکل بر خدا،حتما حتما آزمایشات ایمنی و انعقادی و جهش ژنی رو انجام بده ...

عزیزم منم این فاکتورو مشکل دارم یکی دوتای دیگه ولی اونقدرهام فکر نمی کنم مهم باشه همون آنوکسا و آسپرینو پردونیزول بده دکترت کافیه. تیم نصر هم که زیاد اعتقادی نداشتن و آزمایشمو دید گفت مشکلی نداره و میگفتن آسپرین می دیم. حالا چهارشنبه میخوام برم دکترم ببینم اون چی میگه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈