2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
بعد مهگل جان تفاوت آزاد با دفترچش چقد بود یعنی آزادش شد هشتصد اگه با دفترچه میخواس حساب کنه چقد باید ...

400 میشد اختلاف نزدیک 400بود تو دفترچه نوشته فایده نداره برو روبرو داروخانه 13آبان نسخه تاییده بگیر بعد برو داروخانه بخر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان داشتم میخوندم که برا pgsیا pgd مجبورن یه سوراخ ایجاد کنن که سلول جدا کنن برا آزمایش که اتفاقا ...

واقعا اگر اينجوري كه شما ميگي باشه خيلي خوبه كه. 

آره ممنون ميشم رفتي صحبت كردي به من هم اطلاع بدي بدونم چجوريه . مرسي از مهربونيت. 

نصر ديگه اصلا ويزيت نميكنه و اشتباه كردي از نصر وقت گرفتي . 

ببين عزيزم از دكتراي ديگه كلينيك وقت بگير و ويزيت شو خب،بعد بگو ميخام انتقالم رو دكتر نصر انجام بده داخل پروندن ثبت ميكنن و موقع انتقال دكتر نصر مياد . هيچ موردي نداره 

400 میشد اختلاف نزدیک 400بود تو دفترچه نوشته فایده نداره برو روبرو داروخانه 13آبان نسخه تاییده بگیر ...

نسخه تایید برای چی؟ من هنوز هیچکدوم از داروهامو نگرفتم برای منم همشونو تو یک برگه تو دفترچم نوشتن گفتم ببینم کجا همشو داره که یکجا بخرم

در اندک من تویی فراوان یارب..
اخه دوتا داروخانه نادری هست تو تهران. یادت نی روبروش بیمارستان مفید بود یا اون نادری که توی شهرک غرب ...

آزادی استاد معین بین فردوس و صاحب زمان محله دکتر هوشیار بیا عزیزم این آدرس 

آزادی استاد معین بین فردوس و صاحب زمان محله دکتر هوشیار بیا عزیزم این آدرس 

مرسی پس اصلا یه نادری دیگس خخخخ چقد تو تهران داروخونه نادری هست مرسی گلم لطف کردی

نسخه تایید برای چی؟ من هنوز هیچکدوم از داروهامو نگرفتم برای منم همشونو تو یک برگه تو دفترچم نوشتن گف ...

من اچ ام جی 900میشد با تاییده شد 400 نسخه ببر اونجا برات تایید کنه بعد ببر داروخانه بگیر داری میری شناسنامه خودت و شوهرت و آزمایش همراه باشه برای تاییده میخوان 

سلام بچه ها من دیروز رفتم بلاخره مام ویزیت شدم با دکتر علیرضایی  واقعا خوشم اومد و راضی بودم&n ...

ای واای از دست این دکترا.منم دلشوره گرفتم‌بخدا .دکتر حافظی دکترمه.انشالله موفق باشی عزیزم.برای منم‌دعا کن

من اچ ام جی 900میشد با تاییده شد 400 نسخه ببر اونجا برات تایید کنه بعد ببر داروخانه بگیر داری میری ش ...

اها مرسی گلم من سری قبل اچ ام جی از فتح گرفته بودم هیچی بهم نگفتن که باید تاییدیه بشه جای دیگه ای خدا چقد آدمو اذیت میکنن بخدا مرسی گلم که گفتی

لطف داری عزیزم .برا مشکل تحرک اسپرم براتون مکمل ندادن؟ همسرتون هم بادکتر ارولوژی ویزیت شدن؟ 

نه همسرم ویزیت نشد من آزمایش همسرم که رویان داده بود همراهم بود به دکترم نشون دادم گفت خوبه فقط یه آزمایش دی اف همین جا بده برام جواب واتساب کن 

به همسرم یه مکمل به اسم اسپریژن داد گفت روزی دو تا بخوره 

اها مرسی گلم من سری قبل اچ ام جی از فتح گرفته بودم هیچی بهم نگفتن که باید تاییدیه بشه جای دیگه ای خد ...

فدات بشم عزیزم اره اگه ندونی نا مردا هیچی بهت نمیگن من خودم از قبل میدونستم روالشو 

نه همسرم ویزیت نشد من آزمایش همسرم که رویان داده بود همراهم بود به دکترم نشون دادم گفت خوبه فقط یه آ ...

ممنون که کامل برام گفتین .منم میخوام اینبار بیام مرکز مام .برا همین دارم اطلاعات جمع میکنم .