2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
😍😍فککردم گفتی پروژسترون میدن دیگه اندومتر تغییر نکنه گفتم همین نمونه😂

من اینجوری شنیدم که با شروع پروژسترون دیگه ضخامت رو ثابت نگه میدارن ولی نمیدونم چقدر این جریان درسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این هفته باید برم سلفوتراپی (نمیدونم درست میگم یا نه). فککنم همون پی ار پی بعد گفت ۱شنبه انتقال من ...

انشاالله که بلاست میشن انتقال میدی میاریشون خونه اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه

من اینجوری شنیدم که با شروع پروژسترون دیگه ضخامت رو ثابت نگه میدارن ولی نمیدونم چقدر این جریان درسته

😕😕حتما یه چی میدونن که از الان روزی سه تا شیاف داده سه تا استرادیول

حالا خداروشکر مشکل ضخامت و رحم و اینچیزا به مشکلاتم اضافه نشده هنوز😂

انشاالله که بلاست میشن انتقال میدی میاریشون خونه اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه

حالا میخوام اونروز که رفتم برا این کار با جنین شناس حرف بزنم بگم اگه میشه بلاست نکنه خیلی میترسم

چهارروزه ab! اون سری a  و اینا بود نگرفت دیگه وای به حال الان

این هفته باید برم سلفوتراپی (نمیدونم درست میگم یا نه). فککنم همون پی ار پی بعد گفت ۱شنبه انتقال من ...

عزیزم نگرانی به دلت راه نده

به خدا توکل کن و برای جوجه هات انرژی مثبت بفرست

بگو حتما میشه فقط باید خدا بخواد قسمتمون بشه این گرید و اینا بهونست 

امروز رفتم تست کرونا دادم اگه انشاالله منفی باشه جمعه عزیزم التماس دعا

به سلامتی عزیزم ایشالا این دفعه دوقلو دیگه تمام😂😂😍😍 منم اگه اتفاق خاصی نیوفته یکشنبه

کلا جفتمون از سری پیش باهمیم ایشالا این دفعه تموم شه

عزیزم نگرانی به دلت راه نده به خدا توکل کن و برای جوجه هات انرژی مثبت بفرست بگو حتما میشه فقط بای ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه

نمیدونم چرا این دفعه اینقد ناامیدم همش فک میکنم نمیشه😭

سلام دوستان گلم خوبین همگی؟ بچه ها من الان یه ۲۰ روز هست که سینه سمت چپم دقیقا یه قسمتش درد داره و ...

فککنم هورمونیه من چندسال پیشااا یکی از سینه هام اینجوری شد گفت چیزی نیست یه قرص داد یه ماه و تمام

بچه ها کسی اینجا پژوهشگاه رویان میره؟دکترتون کیه؟من خیلی استرس دارم دکترم حافظی.قراره چهارشنبه سونو ...

فککنم شما که آزو هستید و نمونه از بیضه هست فرقی نداره توی تخلیه کی باشه اما معمولا میگن سه روز قبل! 

به سلامتی عزیزم ایشالا این دفعه دوقلو دیگه تمام😂😂😍😍 منم اگه اتفاق خاصی نیوفته یکشنبه کلا جفتمون ...

اره به خدا انشاالله

منم همش میگم خدایا انشاالله که هرکی این ماه انتقال میده با جواب مثبت بره پیش دکترش.الهی آمین

از دکترشون پرسیدم سه روز قبل از پانکچر باشه.گفت سه روز قبل پانکچر نباشه .یعنی چی؟

نمیدونم ،فردا با مرکز تماس بگیرید بپرسید 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فککنم شما که آزو هستید و نمونه از بیضه هست فرقی نداره توی تخلیه کی باشه اما معمولا میگن سه روز قبل!& ...

دوبار تا الان بیوپسی بیضه انجام داده.بهش گفته بودن سه روز نزدیکی نداشته باش.اینبارم از بیضه بردارن باید اینطوری باشه احتمالا