2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بله دارم  آره واقعا ريسك كردن واقعا سخته

الان داشتم میخوندم که برا pgsیا pgd مجبورن یه سوراخ ایجاد کنن که سلول جدا کنن برا آزمایش

که اتفاقا میگن اون سوراخ محل خوبی برا لانه گزینه داخل رحم هست و شانس لانه گزینی رو بالا میبره

صحبتای جنین شناس ابن سینا رو اگه شنیده باشی اونم تکذیب کرد که کیفیت جنین پایین نمیاد

حالا شنبه برم حضوری با جنین شناس مام صحبت کنم بهت اطلاع میدم

من که مجبورم انجام بدم و انجام میدم ولی به شما کمک میکنه بهتر تصمیم بگیری

راستی عزیزم

من با دکتر نصر وقت گرفتم اینجا همه میگن دکتر علیرضایی بهتره

ولی من واقعا دوس دارم نصر انتقالم رو انجام بده، چون دکتر نصر خودش ویزیت نمیکنه یعنی کارم اشتباه بود با دکت  نصر وقت گرفتم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیرم خوبی من چند بار اومدم سراغت و گرفتم گفتن دیر به دیر میای بلد نبودم صدات کنم ابی بشه  ...

سلام عزیزم فدات مرسی به یادم بودی من دوباره میخوام شروع کنم همسرم واریکوسل مجدد عمل کرده و من میخوام اینبار برم مام 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم نه فعلا همین دوتا جنین که دارمو گفتن انتقال بدم فقط پیشنهادشون برا دی اف ای pgs هست که ا ...

عزیزم جنینات رو pgs کردی؟تو کدوم مرکز عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به‌سلامتی‌انشالله‌بری‌جمعه‌نی‌نی‌هاتو‌بیارخونه جوجههات‌دوتاشم‌بچسبن‌به‌دل‌مامانیشون اللهم‌صل‌ال‌مح ...

همچنین خودت دوست خوبم

بیای خبر مثبتیت رو اینجا بهم بدی انشاالله

سلام عزیزم  من ابن سینا رفته بودم کارهای همسرم را پیگیری کنم بهم گفتن سه روز قبل پانکچر انزال ...

سلام.امروز تماس گرفتم پرسیدم.گفتن سونو انجام بدیدبعد بهت میگن.خب شاید همون روز سونو بخان پانکچرم‌کنن یا فرداش .منکه نمیدونم.چهارشنبه میشه دومین سونو.و پنج شنبه ۱۵ پریودیمه احتمال داره پنج شنبه پانکچر بشم درسته؟چون شنیدم‌۱۵ پریودی پانکچر میکنن

الان داشتم میخوندم که برا pgsیا pgd مجبورن یه سوراخ ایجاد کنن که سلول جدا کنن برا آزمایش که اتفاقا ...

عزیزم مبارک باشه انشالله صحیحو سالم بدنیاشون بیاری😘😘میکرو کردی شما؟بار اولتون بوده؟

فدای تو عزیزم ان شاءالله بزودی زود خبر بارداریتون و بعدش اومدن نی نی های خوشگل پیش مامانیشون

مرسی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من رفتم کارت جنین گرفتم ۷ تا جنین شده  ۳ تا گرید ا و ۴ تا بی تو سه بسته برام فریز شد ان ...

به سلامتی عزیزم انشالا میچسبن به دلت

چند تا تخمک داشتی؟ هایپر شدی که انتقال ندادن؟ چه داروهایی داشتی؟

خب دیگه حست میگفت دوتائن مبارکشون باشه 😍خداحفظشون کنه ..الان کلی ذوق کردید 😍😍😍😍دوست منم سونو ۱۰ ...

بشین سرجات تو یکی داری با این یکی میشه دوتا

خانما قرص استرادیول و آ اس و شیاف پروژسترون رو تا کی باید استفاده کنیم 

استرادیول مم تا ۱۲ هفته داشتم پروژسترونم تا سونو ان تی 

آس آ هم تا الان دارم می خورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم خوبه انشاالله مثبت بشی کی انتقالته با کدوم دکتر

این هفته باید برم سلفوتراپی (نمیدونم درست میگم یا نه). فککنم همون پی ار پی بعد گفت ۱شنبه انتقال

من همه ترسم اینه جنینا از فریز برنگردن بلاست نشن 

اینهمه این ماه زحمت کشیدم هیسترو خراش اینهمه دارو الانم پی ار پی😭