2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045104 بازدید | 684429 پست
خدا بزرگه گلم ،مگر انتقال چندمت هست ؟چن بار پانکچر شدی ؟نگران همسرت هم نباش شاید اولش بگن که دیگه نم ...

دوبار پانکچر شدم،بار اول جنین نداشتم،بار دوم هم ک همین دوتا بودن ک انتقال دادم،میدونی شهرمون کوچیکه،راهمون ۱۰۰۰ کیلومتره تا تهران،رفت وآمد،هزینه،حرف اطرافیان و...

چاره ای ندارم جز توکل،

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
بچه‌ها، من الان از سونوی هفته دهم برمیگردم.. تو شوکم! دوقلو ان!!! یکی سه روز کوچیکتر از اون یکیه. ...

عزیزم چه عالی! مبارکههه 😍 منم دوقلو دوست. 😊😁

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم میشه بگی محتویات معجون چیا بود؟ چیا میریختی تو معجون🙈

عزیزم من بادام درختی بادام هندی بادام زمینی گردو پسته فندق یه قاشق عرق بهار نارنج با خرما موزمخلوط میکردم میخوردیم

راستی منم قبلا شنیده بودم بهتره دکتر با سونو انتقال بده. اولین باری که انتقال داشتم دکترم جزو م ...

مبارکه عزیزم

دوقلو چه خوووب😍😍😍

شما چرا ای وی آف کردی؟

بین انتقالای اول و دومت چند ماه فاصله بود؟

سلام خانوما کسی بوده همراه داروهای پانکچر کابرگولین بخوره؟

بله عزیزم من شنبه عمل داشتم از پنج شنبه بهم داد تاچند روز بعد از عملم داشتم عوارض هایپری رو از بین میبره شما در چه مرحله ای هستی.؟

دوبار پانکچر شدم،بار اول جنین نداشتم،بار دوم هم ک همین دوتا بودن ک انتقال دادم،میدونی شهرمون کوچیکه، ...

کاملا درکت میکنم عزیزم ،شما که خدا روشکر بی بی چک هم هاله انداخت ،انشالله که به حق بزرگی خدا ،جواب آزمایشت هم مثبته 🙏🙏🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ایشالله بچه‌هاش و خودش سلامت باشن. اگه دفعه اول دیده میشد امادگی شو داشتم. الان خیلی شوکه ام 😣😣😣

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله  خدا بهت ببخشه  با اینحال عجیبت  واسه منم دعا کن فردا میخام برم ببینم چند تا جنین برام تشکیل شده منم دوقلو دوس دارم 

مبارکه عزیزم دوقلو چه خوووب😍😍😍 شما چرا ای وی آف کردی؟ بین انتقالای اول و دومت چند ماه فاصله بو ...

انتقال اولم اوایل شهریور بود. دومی اواخر آبان. دومی سیکلم لانگ بود. 

راستش الان خیلی نگرانم. هی دارم سرچ میکنم ریسک همه چی تو بارداری دوقلویی خیلی بیشتر از یه دونه است.

انشالله خیره ❤️ شاید چون جنین‌هام تموم شد و قبل جریان ناباروری دو تا بچه میخواستم اینجوری شد 😊

ایشالله عزیزم. اگه قابل باشم از ته دلم از خدا میخوام دل همه بچه‌های اینجا رو شاد کنه ❤️❤️

فدای‌تو‌خواهری

منم‌رفتم‌توسیکل‌انتقال‌اگه‌خدابخاد‌همه‌چی‌خوب‌باشه

دعاکن‌‌ایندفعه‌شکست‌نخورم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انتقال اولم اوایل شهریور بود. دومی اواخر آبان. دومی سیکلم لانگ بود.  راستش الان خیلی نگرانم. ه ...

انشاالله خیره عزیزم

خیلی خوبه دو تا

دیگه خیالت راحت میشه

من افتادم به خونریزی

دارم سقط میکنم متاسفانه

ولی از انتقال بعدی میترسم خیلی

که باز اینجوری نشم

انشاالله خیره عزیزم خیلی خوبه دو تا دیگه خیالت راحت میشه من افتادم به خونریزی دارم سقط میکنم ...

وای عزیزم. خونریزیه یا لکه بینی؟؟ از کی خونریزی داری؟

قلب رو ندیده بودی نه؟

ایشالله که بند میاد. الهی بگردم

وای عزیزم. خونریزیه یا لکه بینی؟؟ از کی خونریزی داری؟ قلب رو ندیده بودی نه؟ ایشالله که بند میاد. ا ...

امروز خونریزی شد

نه قلب دیده نشد

ساک خالی رو دیدن که دو هفته سنش کمتر بود

این اولین انتقالم بود و کیفیت جنینها گفتن عالیه

شش تا جنین دیگه دارم

اما چه فایده وقتی قراره اینجوری بشه😭😭😭😭😭😭

من دوبار هم طبیعی حامله شدم و همینجوری شدم

نمیدونم باید چکار کنم

انتقال منفی یه چیزه

سقط یه چیز دیگه

ضربه ی خیلی بدیه

امروز خونریزی شد نه قلب دیده نشد ساک خالی رو دیدن که دو هفته سنش کمتر بود این اولین انتقالم بود و ...

خیلی خیلی درکت میکنممم الهی بگردمم😭😭😭😭😭

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍