2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
من امروز ازمایش دادم عدد بتا شد ۲۹۷ من اطلاعات زیادی ندارم میشه برام تحلیل کنید  روز ۱۵ انتقال ...

مبارکه عزیزم خوبه دیگه مثبتی تبریک میگم عزیزم انشالله تمام مراحلشو به خوبی پشت سر بزاری

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من امروز یه جنین خوشگل که میخواد بشه نی نی نازم رو انتقال دادم 

دکتر گفت انوکساپارین رو شروع کنم صبح خواستن بزنن ولی از اونجایی که گفتن سر ساعت مشخص باید بزنی گفتم عصر میزنم

حالا تا چه ساعتی مجازم بزنم 

چی کار کنم اذیت نشم 

اگر میشه کمکم کنید

در ضمن سه تا پروژسترون زدم دارم از درد میمیرم ۲۰ تا دیگه هم نوشت گفت روزی یه آمپول صبح یه شیاف شب 

@زینبی_بابا  

@زینبی_بابا

سلام دخترا خوبین 

یه روزایی بود که منم فقط با این سایت بود روزای سختی بود دکتر دارو هووووو

اما بعد از دوبار انتقال که نتیجه ش منفی شد با روحیه خراب ودرب داغون همه چی رو کنار گذاشتم گفتم تموم نه دکتر نه درمون شوهرم کنار بود خدایی 

شروع کردیم باهم ورزش تغدیه سالم خوش گذرونی دوستی باهم وکم کردن رفت وامد با کسایی که بهمون استرس میدادن بی خیال بیخیالی واستفاده از داروهای گیاهی تب تبریزیان وسیاه دونه وخرما ودوسین هر دوتا کنار هم پا به پای هم اومدن قبل از همه اینها توکل توکل توکل به خدا ظرف سه ماه باردار شدم الان پسرم هفت ماهشه با اشک شوق مینویسم براتون فقط اینو میدونم خدا بهترین وقت بهترین موقعیت بهتون یه نی نی ناز میده 

ان شالله دامن همتون سبز بشه این روزاتون زودتر تموم کنید

من امروز ازمایش دادم عدد بتا شد ۲۹۷ من اطلاعات زیادی ندارم میشه برام تحلیل کنید  روز ۱۵ انتقال ...

مبارک باشه گلم،بسلامتی انشاله بگذره این دوران خوش

من وشما با هم بودیم،برا منم دعا کن،بی بی زده بودی دیگه؟

علایمت چی بود؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
مبارکه عزیزم خوبه دیگه مثبتی تبریک میگم عزیزم انشالله تمام مراحلشو به خوبی پشت سر بزاری

قربونت ممنون خدا قسمت شما و همه عزیزان چشم انتظار بکنه انشاالله به حق حضرت فاطمه 

عدد پایین نیست به نظرتون ؟

خداروشکر بو و خارش ندارم. بعد ی چیز دیگه من استراحت مطلقم وقتی دراز کشیدم احساس ادرار ندارم ولی به م ...

ببین عفونت ادراری کاری به پوزیشن نداره 😉 

من مطلق نبودم فقط خرید و پیاده روی نمی‌رفتم راستش

بتا متازون فقط 72 ساعت و 48 ساعت قبل از زایمان زدم چون اورژانسی سزارین شدم تو 36 هفته و 6 روز

اون اواخر یهو فشارم بالا رفت

نه راستش واسه من بیشتر هم شده بود😅😅😅

من که هنوز امید دارم، ان شاء الله آزمایشت مثبت بشه

مرسی از دلگرمی که میدی عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...