2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خوبی عزیزم؟ نی نیات خوبن؟😍😍😍 مامان ماهک من اصلا سن بارداریمو نمیدونم دیگه😕 با انتقال یه چیزه با ...

سلام عزیزممم وااا انتقال و که ول کن سونو ان تی و آنومالی چقدر فرق دارن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون واقعا درسته واقعا انقدر شانس مثبت شدن میاد پایین چون منم باااید pgs برا سلامت جنینام انجا ...

میگن میاد پایین ولی برای من نیومد پایین اصلا از بین نرقت جنینام

میگن میاد پایین ولی برای من نیومد پایین اصلا از بین نرقت جنینام

خداروشکر

عزیزم میتونم بپرسم کدوم مرکز بودی؟

با انتقال اول مثبت شدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خداروشکر عزیزم میتونم بپرسم کدوم مرکز بودی؟ با انتقال اول مثبت شدی

ابن سینا نه دفعه اول یکی انتقال دادم چون دوقلو اصلا نمی خ استم ولی اشتباه کردم دفعه دوم دوتا دادم و باردار شدم 

ابن سینا نه دفعه اول یکی انتقال دادم چون دوقلو اصلا نمی خ استم ولی اشتباه کردم دفعه دوم دوتا دادم و ...

برام دعا کن عزیزم 

خدا دلمو شاد کنه

حالا شنبه آینده باید برم مام ویزیت شم

با جنین شناسم باید برم صحبت کنم

توکل بخدا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ابن سینا نه دفعه اول یکی انتقال دادم چون دوقلو اصلا نمی خ استم ولی اشتباه کردم دفعه دوم دوتا دادم و ...

مامان ماهک چند سالته عزیزم

شما که هیچ مشکلی نداشتین

فقط تهیین جنسیت بودین درسته؟

مرسی عزیزم والا منم بیشتر نظرم رو دکتر علیرضایی هستش که لی لا جون معرفی کردن .گفتم باز از بقیه نظرخو ...

خير باشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مرسی گلم ،آزمایش رو که پس فردا میدم ولی بی بی چک هم فکر نکنم الکی باشه 😢

امیدوار باش عزیزم هنوز مشخص نیس

با توجه ب تجربه ی دوستای تاپیک، ممکنه بی بی چک اشتباه باشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻