2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
اهاااا ایشالا بسلامت نی نی هامون بغل می کنیم عزیزممممم

خوبی عزیزم؟ نی نیات خوبن؟😍😍😍

مامان ماهک من اصلا سن بارداریمو نمیدونم دیگه😕 با انتقال یه چیزه با ان تی یجور دیگه آنومالی ام یه عدد دیگست، دیگه حسابش از دستم دراومده دکترم با سه تاش حساب میکنه مینویسه ولی گفت معمولا اصل ان تی هستش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خدا رو شکر عزیزم انشالله خدا نی نی تو برات حفظ کنه❤️ انشالله سالم و سلامت باشید😍

قربونت، ممنونم😍😍😍

توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر مدارکت جدید باشه برای مراکز ناباروری هم باشه اصولا تکرار نمیکنن

اووووف آز اسپرم همسرم برا سال ۹۷ هستش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ب بی بی چک اعتباری نیست غصه نخور عزیزم پس فردا آزمایشت رو بده الهی خوش خبر باشی.

مرسی گلم ،آزمایش رو که پس فردا میدم ولی بی بی چک هم فکر نکنم الکی باشه 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من دو ماه پیش از هلال احمر گرفتم   انشالا که هیچ کس دست خالی برنگرده

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام مامان آینده جان کدوم مرکز میخوای بیای ابن سینا؟  من بار اول رفتم برای سونوی سه بعدی دکتر ...

بله گلم ابن سینا 

ما ماشینمون فروختیم ....شوهرم بدون ماشین براش سخته از شیراز بیاد تهران ...یکم راضی کردنش سخته...

دلم میخواست یجوریی میشد که همون روز همه کارامو انجام بدم ....اما بهم گفت ۱۶ام بیا که میشه روز ۷ ام سیکلم

بله گلم ابن سینا  ما ماشینمون فروختیم ....شوهرم بدون ماشین براش سخته از شیراز بیاد تهران ...یک ...

میدونم عزیزم.. میفهمم😔

انشالله که نتیجه بگیرید و سختی ها تموم بشه❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام ثمين حون  من تا حالا مام نرفتم  ولي اينجا خيلي از دوستان اسم دكتر عليرضايي رو ميشنو ...

مرسی عزیزم والا منم بیشتر نظرم رو دکتر علیرضایی هستش که لی لا جون معرفی کردن .گفتم باز از بقیه نظرخواهی کنم 

آره گلم منم گفتم pgd کمی ریسک داره😉😉😉 بخون کامنتو قبلیو ولی نمیخواستم اینجا واضح بگم 

زینبی جون واقعا درسته واقعا انقدر شانس مثبت شدن میاد پایین

چون منم باااید pgs برا سلامت جنینام انجام بدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من عزیزم  روزی سه تا پرگو تا روز ۹ رفتم سونوگفت۸-۹ تا تخمک داری بعدش ۱۰ و ۱۱ روزی ۶ تا اچ ام ج ...

ماشالله چقدر عالی عزیزم .....تعداد تخمکات خیلی خوبه.....ایشالله یه عالمه جنین داشته باشی....برات دعا میکنم گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم دوستان خیلی تعریف دکتر علیرضایی رو میکنن. من خودم تجربه ای ندارم

ممنونم عزیزم‌ 

عزیزم بااینکه همشون خوبن ولی پیشنهادمن دکترعلیرضاییه.دکترمنم هست.بااینکه دیگه نمیرم پیشش.هرهفته وویس ...

ای ول بهش عجب دکتر پیگیری هستن.ممنونم خواهری لطف کردی

چقدر اذیت شدی عزیزم برا هیچ کدوم آزمایشت مثبت نشد؟ علتش مشخص نیست؟

خیلی صبوری کردم و اذیت شدم خیلییییی

ولی امیدوارم بلاخره ی روزی نتیجه بگیرم

دوبار آزمایشم +شد بار اول اصلا نمیدونستم مشکل ایمنی و انعقادی و غلظت خون و جهش ژن دارم مثبت شدم و جنین رشدش کند بود من ۱۰ هفته بودم ولی جنین توی ۷هفته بود و بدون قلب.مجبور شدم سقط کنم بعد آزمایشات تکمیلی رو انجام دادم دیدم بله هر چی مشکله خدا داده بهم.بار دومم مثبت شدم ولی داروی مناسب با دز مناسب برام تجویز نشد و باز هم سقط.الان مشکل رو میدونم خودمن دکتر شدم میدونم چه دز دارویی مناسبمه ولی متاسفانه مثبت نمیشم دوباره افتادم رو دور منفی ها