2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله گلم حال مامانت خوب بشه و سلامتیش رو به دست بیاره ممنون از مامان گلت عزیزم از طرف من تشکر ...

سلام عزیزم خوبی? خیلی ممنون داشتن دوستای خوبی مثل شماواقعانعمته ,,,انشالله حال دلتون روخدابااومدن یک نی نی شادترکنه. 

لطف داری انشالله دعاش کنید. 😘😘

سلام گلم شما هم دیدم ذخیرت تقریبا مثه منه1/7 چند تا جنین برات تشکیل شد؟ شوهرت سالمه؟

سلام عزیزم من قبلا دی سال پیش ذخیرم1/8بود 4تاتخمک و1جنین داشتم مرکزدولتی بود افتضاااححح. 

بعدامسال اذرکه پانکچرشدم ذخیرم1/2شده بود 9تاتخمک و4تاجنین دارم شکرخدا. نه بیشترمشکل ازهمسرمه اسپرم نرمال فقط3درصده. 

داروی تقویتی تامیتونی بخور اوابوست فرتیل اید, فرتیل سی ام ردکیوتن امپول نروبیون و... 

بچه ها کی بود روزی سه تا پرگوریس میزد؟  رفت سونو؟ چند تا فولی داشت لطفا بگه  چون منم میخ ...

من عزیزم 

روزی سه تا پرگو تا روز ۹ رفتم سونوگفت۸-۹ تا تخمک داری بعدش ۱۰ و ۱۱ روزی ۶ تا اچ ام جی زدم رفتم سونو گفت ۶ تا تخمک داری باز روز ۱۲ و ۱۳ روزی ۳۰۰ واحد پیورگان  با دو تا اچ ام جی زدم و آمپول اویترل  دوتا برای آزاد سازی روز ۱۵ یعنی پریروز پانکچر شدم و ۲۰ تا تخمک داشتم و هایپر شدم انتقالم گفت دو ماه بعد بیا تعداد جنین هم یکشنبه معلوم میشه دعا کنین برام 

من عزیزم  روزی سه تا پرگو تا روز ۹ رفتم سونوگفت۸-۹ تا تخمک داری بعدش ۱۰ و ۱۱ روزی ۶ تا اچ ام ج ...

ماشالا عزیزم چه تعداد خوب داشتی

ایشالا کلی جنین تپل میدن هایپری هم زود خوب بشی

دکترتون کیه؟ ذخیرت چند بود؟ تعداد جنینت کی معلوم میشه؟ 

ماشالا عزیزم چه تعداد خوب داشتی ایشالا کلی جنین تپل میدن هایپری هم زود خوب بشی دکترتون کیه؟ ذخیرت ...

قربونت عزیزم  ب دعای شما دوستان ک میدونم یی تاثیر نبوده دکترم زهرا زارع بیمارستان رضوی  مشهد بهم گفتن ۶ تا تخمک خودمو آماده کردم واسه انتقال فرش ولی پریروز ک پانکچر شدم گفتن ۲۰ تا تخمک 

هایپر هم پهلو راستم و کمرم  درد میکنه سه تا آمپول اورگالوتران  داده با ۶ تا قرص کابرلین ان شاءالله  ک زودتر رفع بشه

ذخیره دوسال پیش ۴.۶بود دیگه چک نکردم 

تعداد جنین هم ان شاءالله پسفردا مشخص میشه 

انتقالم گفت این پریود نه پریود بعدی بیا ک میشه بهمن

سلام عزیزم خوبی? خیلی ممنون داشتن دوستای خوبی مثل شماواقعانعمته ,,,انشالله حال دلتون روخدابااومدن یک ...

ان شاءالله با هم دیگه گلم, 

گلم این از خوبی و مهربونی خودته خانمی  منم واقعا خوشحالم با امید شماها منم امیدوارم 😍😘

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا(س) همه مریض ها شفا پیدا کنن وهمه با دل خوش به خواستشون برسن ❤❤❤

ان شاءالله با هم دیگه گلم,  گلم این از خوبی و مهربونی خودته خانمی  منم واقعا خوشحالم با ا ...

ممنون نگو اینجوری شرمنده میکنی منم تواینجامیام انرژی میگیرم. 

انشالله خداحاجت دلتوبده بزودی, الهی امین واقعامریضی سخته خیلی سخت بازمامشکلمون چیزیه که مریضی نیست خدا خودش به داد مریض های سخت برسه. 

عزیزم انشالله گل پسرات هرچه زودتر انتقال بدی وبچسپن به مامانشون منم شنبه ال دیم تمومه پری شم برم ببی ...

مرسی عزیز دلم ایشالا❤

فک کنم شما زودتر از من انتقال بدی و گل پسرت بچسبه به دلت ایشالا 💞