2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانم ها من يه سوال دارم  بعضي زوج ها كه بچه دار ميشن جنين اضافه دارن اهدا مي كنن  بعد مر ...

آره عزیزم پول میگیره جنین سه روزه حدود ۳تومن بلاست ۴/۵

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
مرسی عزیزم ان شاالله که برا شمام همه چی خوب پیش بره  راستی رفتی ویزیت شدی؟

نه‌عزیزم‌زنگ‌زدم‌‌گفتم‌من‌همونجوریم‌خونریزیم‌کمه

چیکارکنم‌‌..گف‌شنبه‌بیا

احتمالا‌سیکلم‌کنسل‌میشه..چون‌من‌اصلا‌خونریزی‌نکردم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا انشالله دلتو اروم کنه وهرچه زودتر دامنتو سبز جنین داری دیگه

نه عزیزم اهدایی بودن نگرفت

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه‌عزیزم‌زنگ‌زدم‌‌گفتم‌من‌همونجوریم‌خونریزیم‌کمه چیکارکنم‌‌..گف‌شنبه‌بیا احتمالا‌سیکلم‌کنسل‌میشه.. ...

عزیزم مثبت فکر کن ولی کاش میرفتی سونو میشدی شاید ریزش کرده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من نوبت نگرفتم برام نوشت شنبه بیام مگه باید قبلش زنگ بزنم؟ آزمایشگاه دکترفولادی ازمایش دادی؟ 

فولادی یکم دیر جواب آزمایش میده من سینا میرم هروقت فشارکی آزمایش مینویسه.

شنبه برای چه کاری باید بری

فولادی یکم دیر جواب آزمایش میده من سینا میرم هروقت فشارکی آزمایش مینویسه. شنبه برای چه کاری باید بر ...

روز نهم سیکلمه سنودارم 

فولادی جواباش دقیقه؟

شما ساعت چند میای؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم اینا که کلی‌شون ab بودن. به این خوبی. به برکت خدا نگو بی کیفیت 😅

بابا من ک فک نمیکردم  انقدر بگه بی کیفیته خودم دل بسته بودم به این یدونه نی ،  دکتر عارفی گفت من اصلااا این جنین هارو انتقال نمیدم چون ک بی کیفیته، دکتر خودم ک پیشش پانکچر شدم دکتر ژیلا عابدی هست گفتم دو بار پیش اون رفتم منفی شدم اینبار بدم عارفی شاید روشش فرق کنه اونم ک خیلی راحت میگه باید خودم پانکچر کنم عین اب خوردن انگار واقعا به همین راحتیه

سلام عزیزم خوبی گلم یک جا آزمایش دادی؟  فکر کنم خطای آزمایشگاه باشه دفعه اول رو زیاد زدن عزی ...

زینب جون این همه استرس کشیدم  گریه کردم رفتم زیر سرم اخر معلوم شد آزمایشگاه اشتباه کرده ۲۴ هزار رو گفته دو هزار 

ممنون از محبتت خیلی دعام کن😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
روز نهم سیکلمه سنودارم  فولادی جواباش دقیقه؟ شما ساعت چند میای؟

بله دکتر فقط این دوتا آزمایشگاه رو میگه برین

منم باید ببینم کی میرم واسه آزمایش به احتمال زیاد ۴میام

پس تازه تخم کشی داری