2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
عزیزم من میخوام جنینام رو از گیلان ببرم مرکز مام تو تهران باهاشون هماهنگ کردم  مرکز مام تانک ...

ب همین راحتی؟؟

ممکن کلینیک من قبول نکنه واسه انتقالشون؟🤔

من کلینیکم قبول نمیکنه ک جنینامو اهدا کنم ب گیرنده ای ک خودم میبرم.

برا همین میخام ببرم مرکزی ک قبول میکنن جنینامو ک ی گیرنده خودم ببرم

♥️💞
خدا ازشون نگذره .فقط و فقط به پول فکر میکنن اصلا به فکر دل نازک و شکننده ی ما نیستن که

من سر پانکچر قبلیم مردم و زنده شدم چون هایپر شدم شدییییید اون وقت بهش میگم بازم هایپر میشم میگه اره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم دکترا که براشون عادی هست بالاخره یه انتقال از اول تا آخرش حداقل سه و نیم میشه حالا خدای نکرده ...

اصلا الان کشش پانکچر ندارم یاد پانکچر قبلی میوفتم تن و بدنم میلرزه انقدر ک افتضاح بودم هایپر شدم

نههههههه عزیزم مراحل رشد یه چیزه  گرید یه چیز دیگه  آخه واسه چی اینو گفته!!!!!  گر ...

میخوام عکس کارتمو بزارم ببینی ولی نمیشه😭 چون ک فک کنم مریض خودش نبودم گفت بیا پیش خودم پانکچر شو به همین راحتی، سر پانکچر قبلی پدرم در اومد هایپر شدم افتضاح اصلااااا کششو ندارم دل خوش کرده بودم به این نی ۸ تا جنین توشه ولی گفت همش بی کیفیته😭

نههههههه عزیزم مراحل رشد یه چیزه  گرید یه چیز دیگه  آخه واسه چی اینو گفته!!!!!  گر ...

pre campacd 1

1 12 A_B 

3 8 B 

2 8_10  A_B 

2 6_8 A_B 

*2 

عزیزم چون عکس نمیاد نوشتم ۹ جنین تو یدونه نی دارم یعنی هییچ کدوم خوب نیست حتی یدونه؟؟؟

انشاالله که سری بعدکه انتقال میدی خدا دلت رو شاد کنه درکت میکنم منم دوبار این حس بیخود رو تجربه کرد ...

ببخشید شما دو سری قبل استراحتتون چه جوری بود میگن خیلی به استراحت نیست نمیدونم باید مطلق باشم یا نه

ن بتام رشد نکرد کلا ازمایش اولمم بتام پایین بود ولی ازمایشگاه گف مثبتی ازمایش دومم اومد پایینتر

آخی. انشالله ک انتقال بعدی برات می مونن👶👶👶❤❤❤ بازم خداروشکر ک بلاست شدن و مشخص شده مشکل ژنتیکی ندارن و سالمن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من جواب آزمایشم و گرفتم مثبت بود ان شالله قسمت همتون بشه

خیلی مبارکت باشه عزیزم😍😍 الهی شکر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ببخشید شما دو سری قبل استراحتتون چه جوری بود میگن خیلی به استراحت نیست نمیدونم باید مطلق باشم یا نه

من هردوسری فکرمیکنم زیاد استراحت کردم 

انشاالله اینسری انتقال بدم فقط سه روز اول رو یکم میخوابم یکمم راه میرم بعدش دیگه پامیشم

يكي دوروز اول بيشتر استراحت كن

من سري هاي قبل اينقدر حركاتم محدود بود كه كمرم خشك ميشد يعني رو مبل راحت نمينشستم حتي.

ولي اينبار راحت تر بودم با خودم

طولاني دراز نميكشيدم 

تو خونه پياده روي ميكردم

غذا هم خودم درست كردم ولي سرپا واينميستادم زياد

مثلا پياز كه خرد ميكردم بينش دو دور راه ميرفتم بعد بين آشپزي هم دارز ميكشيدم

كار كامپيوتري هم بينش بلند ميشدم راه ميرفتم يا دراز ميكشيدم

يعني يه جور كه كمرت خسته نشه از وايسادنو نشستن

چيز سنگين هم بلند نكن 

دولا هم نشو

ولي استراحت زياد كلا رد شده

بايد خونرساني بشه به رحم