2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045151 بازدید | 684431 پست
دفعه چهارم مثبت شد قلب تشكيل نشد ان شاءالله اينبار مثبت ميشي عزيزم استرس رو كنترل كن قبل انتقال ...

چرا قلب تشکیل نشد؟

مگه تو ای وی آف

تخمک با کیفیت با اسپرم با کیفیت رو لقاح نمیدن؟

دوستان من امروز اول پ بودم و مطب زنگ زدم برنداشتن و اینترنتی هم ویزیت واسه فردا خالی نیست برای شنبه ...

هميشه ميگن دو سه پريود بياين

به نظر من حضوري برو بدون نوبت

كه سيكلت از دست نره يه وقت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من امروز اول پ بودم و مطب زنگ زدم برنداشتن و اینترنتی هم ویزیت واسه فردا خالی نیست برای شنبه ...

برای تخمک کشی یا انتقال ؟سعی کن حضوری بری و نوبت بگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما کسی در رابطه با تانک حمل جنین اطلاعات داره؟؟ من مرکزم کلینیک مهزیار اهوازه 

عزیزم چرا میخوای جنیناتو از مهزیار منتقل کنی ؟ تا حالا انتقال داشتی اونجا ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه گلم تازه میخوام برم پیش دکتر اول راه هستم  گلم

بنظر من وقتی برا اولین بار میخوای بری مهم نیست روز چندم باشه. چون ممکنه همون اول برات سیکل رو شروع نکنه و لازم بدونه یسری ازمایشات و بررسی ها رو اول انجام بدی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بنظر من وقتی برا اولین بار میخوای بری مهم نیست روز چندم باشه. چون ممکنه همون اول برات سیکل رو شروع ن ...

بد شانسی اینه  از عصر ساعت 5 تلفن جواب میدن پس هم اینترنتی برمیدارم هم فردا زنگ میزنم ببینم چی میگه

بد شانسی اینه  از عصر ساعت 5 تلفن جواب میدن پس هم اینترنتی برمیدارم هم فردا زنگ میزنم ببینم چی ...

اگه اولين ويزيت هست روز پنج هم بري مشكلي پيش نمياد

نهايت ميخواد ال دي شروع كنه برات كه همون پنجم اوكيه

حالا فردا ببين چي ميگن

نمیدونم والا اخه مامای خیلی با تجربه ایه میگم شاید بر اساس ی سری معیارا گفته . البته روزشو اول نگفت ...

عزیزم، شما سونو هم که بری معمولا چند روز عقب جلو هست و اصلا ملاک نیست، بچه با وزن 1800 بدنیا میاد ماشالا دو ماه بعد نمیشه بلندش کرد، خودت رو به خاطر حدس و گمان درگیر نکن 

نه گلم تازه میخوام برم پیش دکتر اول راه هستم  گلم

پس روز ۵ دیره عزیزم ،اگر میخوای سیکل رو شروع کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...