2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
آها ممنون.اونم‌ یخورده مشکل داره.پس چرا با دوبار آی وی اف منفی شد😔

عزیزم ،به خاطر تحرک که اهدایی پیشنهاد نمیدن ،همسر من علاوه بر تحرک مورفولوژی هم صفر بود ،ولی هیچ وقت پیشنهاد اهدایی به ما ندادن ،دوبار تخمک کشی کردی یا اینکه انتقال دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم مگه با دست میشه وزن جنینو فهمید اونم اینقدر دقیق😕😕😕 منم شکمم خیلی بزرگ نشده به مامای بهداش ...

من نمیدونم بر چه اساس اندازه میگیرن که بیشتر بالای نافمو فشار میداد  فک کنم میخواست ببینه بچه چقدر بالا تر از نافه حالا جالب این جاست روزشم حساب گکرد گفت مثلا ۴ یا ۵ روز از سنش عقبه😑😑😑

شکمم اندازش بدک نیست البته از قبلم یکم شکمو خودم داشتم . حالا باید منتظر بمونم تا ۲۸ هفته برم سونو فعلا دارم اجیلو گوشت و روغن هسته انگور میخورم ببینم چی میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ،به خاطر تحرک که اهدایی پیشنهاد نمیدن ،همسر من علاوه بر تحرک مورفولوژی هم صفر بود ،ولی هیچ وقت ...

پس شامل کیا میشه اهدایی؟من دوبار انتقال منفی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پس شامل کیا میشه اهدایی؟من دوبار انتقال منفی

کسانی که آزو اسپرمی هستن یعنی هیچ اسپرمی چه در نمونه و چه در بیضه نداشته باشن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای مامائه کلا فلسفه سونوگرافی رو زیر سوال برد 🤣 ۵ روز آخه قابل تشخیصه؟؟ البته اینا برداشت منه که ...

نمیدونم والا اخه مامای خیلی با تجربه ایه میگم شاید بر اساس ی سری معیارا گفته . البته روزشو اول نگفت فقط گفت یکم کوچیکه بعد دید من ترسیدم گفت مثلا ۴ یا ۵ روز عقبه خدا کنه اشتباه شده باشه. یکم درشت یا ریز بودن بچه برام مهم نیست میترسم خدایی نکرده خون رسانی از جفت به جنین ضعیف باشه که تو این شرایط آ اس آ میدن و هپارین که من هردورو دارم از همون اول بارداری استفاده میکنم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

کسانی که آزو اسپرمی هستن یعنی هیچ اسپرمی چه در نمونه و چه در بیضه نداشته باشن 

اگه خودمونم پیشنهاد بدیم نمیشه؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اگه خودمونم پیشنهاد بدیم نمیشه؟؟

اگر مشکل حادی وجود نداشته باشه ،فکر نکنم قبول کنن

ممنونم عزیزم ان شالله بله من بودم اسپرینم و قطع کردم لکه بینیم قطع شد بی بی چکمم مثبت شده بود

روز چند بی بی زدی ؟

@زینبی_بابا    

زینب جون روز ۱۱ انتقالم ،الان رفتم دستشویی لک دیدم روی دستمال ،چکار کنم 😭😭😭

سلام ,خانمها من امروز اولین روز پ هستم به دکترم از صبح زنگ میزنم بر نمیدارن اگه فردا هم زنگ بزنم  واسه شنبه 100% وقت میدن اون موقع هم پنجم پ میشم چیکار کنم 😐 واسه شنبه وقت اینترنتی بردارم؟