2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
انشاالله ک بارداری خوب و عالی داری، چون منم فقط یدونه نی برام مونده پیش عابدی و میگن کیفیتش خوب نیست ...

حتما انتقال بده ان شاءالله که اینبار مثبت میشی و نی نی های گلتو صحیح و سالم بغل میگیری به کیفیت نیست خدا فقط بخواد توکل کن به خدا و اصلا استرس نداشته باش.

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=169494468]عزیزم ببخشید یه سوال دیگه، دکتر عارفی روزهای یکشنبه و سه شنبه و چهارشنبه مطبه؟ از چه ساعتی ؟ چه روزا ...[/QUOTE

خواهش میکنم عزیزم من دکترم عابدی بود ولی دکتر عارفی تو بهمن هم ویزیت میکنن به نظرم یه سر برو بیمارستان بهمن ببین میتونی یجوری ازشون وقت بگیری من خودم هم تو بیمارستان پیش دکتر عابدی ویزیت میشدم.

خدایا شکرت

خانمها یک سوال دارم

بعد از مثبت شدن، کی رفتید اولین سونو 

مرکزی که می رم گفته این هفته بدن سونو، ولی دکتر خودم می گه دو هفته بعد از مثبت شدن بیا برای اولین سونو.

نمی دونم چه کنم؟

عزیزم منم مشکل نازکی رحم دارم انتقال جنینام دوبار کنسل شده میشه اسم قرصو ب منم بگی وکی استفادش کنم؟

ویزارسین۵۰ (سیلدنافیل)

واقعیتش من که یکشنبه ویزیت شدم قرار بود دوشنبه هفته بعدش انتقال داشته باشم جنین پنج روزه بهم گفت از امشب استفاده کن تو هر جعبه هم ۴ تا دونه قرص هست به من دو بسته داده بود یعنی ۸ دونه یعنی باید تا شب انتقال استفاده میکردم وقتی رسیدم خونه جنین شناس زنگ زد که سه روزه انتقال میدیم یعنی شنبه دو روز زودتر میشد انتقالم منم کلا فراموشم شد که از این قرص دو بسته داده فکر کردم فقط یه بسته هست برا همون فقط چهار روز استفاده کردم یعنی دو روز کمتر چند روز پیش رفتم از پلاستیک داروهام آمپول بردارم دیدم عی وای دو بسته بوده که من اصلا یادم رفته بود.

طبق تجویز تا شب انتقال باید بصورت شیاف استفاده بشه

خدایا شکرت
سلام دوستان من جواب آزمایشم و گرفتم مثبت بود ان شالله قسمت همتون بشه

خداروشکر عزیزم ان شاءالله صحیح و سالم بغل بگیری .

روز چند انتقالتون بود و بتاتون چند بود واینکه چندتا جنین چند روزه انتقال دادید؟

خدایا شکرت
خانمها یک سوال دارم بعد از مثبت شدن، کی رفتید اولین سونو  مرکزی که می رم گفته این هفته بدن ...

سلام، من تقریبا 10 روز بعداز مثبت شدن رفتم برای ساک بارداری و دوهفته بعدش هم دکتر گفته برای قلب برم