2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من سه ماه پیش رویان میکرو کردم که کلا یه جنین برام تشکیل شد و انتقال دادم و منفی شد دیروز رفتم رویان ...

عزیزم من 14 تا تخمک داشتم 5 تا جنین شد با گرید b 

برا منم کیفیت خوب بود ولی اینکه چرا اینقدر کم تشکیل شده مشکوکه برا منم سواله

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با مایعات فراوون فعلا دارم میگذرونم. شبا خیلی بد می‌خوابم همش خواب و بیدار. ضربه زدناشون با تکون خور ...

توکل به خدا عزیزم

آخه بعضیا میگن نی نیشون مثل ماهی سر میخوره ولی من فقط ضربه حس میکنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم شادن جون اصلا تصور بی بی چک چندش اوره برام 😂 همون 14 میرم دیگه پوستم کلفت شده ولی خدا کنه م ...

آره انشاالله مثبت میشی ازش انتقام میگیری😅😅😅

توکلت به خدا عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من فک میکردم میان اسپرم پسر رو جدا میکنن و تزریق میکنن ک حالا خطا هم در میاد

خب‌بخان‌‌هم‌میشه‌اینکاررو‌کرد

بازچنددرصداحتمالش‌بیشترمیشه

امانمیدونم‌چرانمیکنن..پس‌چطور‌توآیوآی‌تعیین‌جنسیت‌

میکنن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله بیهوشی میگیری غذا سنگین بخور حالت بد میشه بعدش بالا میاری همچی رو تو ظرف برا خودت نگه دار بعدش ب ...

باشه عزیزم سعی میکنم یه بهانه ای جور کنم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
انشاالله ایندفعه حتما مثبت بشی عزیزم  مرسی که کامل توضیح دادی  بعد از انتقال به حتما بخو ...

عزیزم‌به‌براچی‌خوبه؟

منم‌خدابخادهمه‌چی‌اوکی‌باشه‌دی‌ماه‌انتقال‌دارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم بیشتر بخاطر راحتی خودتونه هرچی معده و رودتون خالیتر باشه تهوع بعد از بهوش اومدن کمت ...

آهان ممنونم که جواب دادید عزیزم❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من سه ماه پیش رویان میکرو کردم که کلا یه جنین برام تشکیل شد و انتقال دادم و منفی شد دیروز رفتم رویان ...

عزیزم‌به‌نظرمن‌‌عوض‌کن

برو‌مام‌...هم‌دکتراشو‌تعریفشو‌شنیدم‌هم‌جنین‌شناسشو

شماکه‌هزینه‌میکنی‌بروجای‌بهتر

سلام زینب جون من دیشب یهو فشارم رفت بالا تا ساعت ۳ نصف شب زیر سرم بودم فشارم ۱۵ روی ۹ بود سردرد وحشت ...

خوبی‌الان‌عزیزم؟

رفتی‌سیکل‌انتقال؟

دکترمنم‌داروزیادمیده..

داروهات‌چیه‌؟

مکمل‌هاتو‌یه‌روزدرمیان‌بکن