2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
دارچین جان منم خداروشکر مثبت شدم  شما بعد مثبت شدن مطب دکتر طرازی رفتید ؟ کی رفتید؟ من تک ...

سلام عزیزم. مبارکههههههه، خداروشکررررر 😍😍😍😍😍 ایشالله یه بارداری عالی و بی دردسر داشته باشی❤️

بله من بعدش رفتم مطب. 

فرتیل سی ام رو هم قطع کرد برای من. جاش پرگنالایف نوشت. 

تو مطبش شنبه یکشنبه سه شنبه‌هاست. به منشی بگو تستت مثبت شده و یکم اصرار کنی که نگرانی و شرایطت خاصه بهت بین مریض وقت میده. 

کار خاصی هم نداری دفعه اول فقط برای تنظیم دوز داروهاته دیگه ☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. مبارکههههههه، خداروشکررررر 😍😍😍😍😍 ایشالله یه بارداری عالی و بی دردسر داشته باشی❤️ ب ...

ممنون عزیزم 💜💜. شنبه پس زنگ می زنم

الان استرس گرفتم که احتمالا دوقلو باشه . بتام چهار هزار بود

@زینبی_بابا    سلام عزیزم تو سیکل پانکچرم دکتر بهم گفته از ۳ پریودی تا ۱۷ پریودم ال دی بخورم دیگه ادامه ندم یعنی قطع کنم اشکال نداره همه شو نمیخورم  ؟مگه نباید تا ۲۱ روز خورد؟  بعد از روز ۱۶ پریودم هم سینافکت بزنم میگم عزیزم 

الان من آخرین ال دی رو که ۱۷ پریودم بخورم چند روز بعدش پریود میشم ؟

سلام انای عزیز 

تورک‌انا‌ببخشید یه سوال داشتم‌

من بخاطر لکه بینی تقریبا ۸ روز هستش که انوکساپارین نمیزنم 

دفعه قبل هم خونریزی و لکه بینی داشتم ولی یادم نیست چند روز امپولو قطع کردم 

شما مال خودتونو یادتون هست که تا چند روز انوکساپارین تزریق نکردین ؟ 

@زینبی_بابا    سلام عزیزم تو سیکل پانکچرم دکتر بهم گفته از ۳ پریودی تا ۱۷ پریودم ال دی ب ...

سلام گلم عارفی آمپول برای تخمک گذاری بهتون اینسری چی داده؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا    سلام عزیزم تو سیکل پانکچرم دکتر بهم گفته از ۳ پریودی تا ۱۷ پریودم ال دی ب ...

عزیزم سیکل لانگی اگه لانگی باید ال دی رو تا اخر بخوری و از ۱۷ پریودی بولسرین داخل بازو رو بزنی و ۱۵ روز بعد برای سونو بری

خدایا شکرت