2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
راساش باید دکتر تجویز کنن، بیشتر از مکمل خنک نگه داشتن بیضه  تحرک و مصرف میوه و مایعات  ...

ممنون زینبی جان .خدا ازت راضی باشه .والا رعایت میکنه خیلی وقته ازمایش نداده دیگه نمیدونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی وقتا به فاصله حس میکنم. یا یه روزایی خیلی آروم تکون میخوره

سلام عزيزم

من از صفحه هاي قبل فهميدم شمام چند بار پانکچر شدي و تخمک نداشتي

منم دفعه قبل اينجوري شدم، با اينکه دکترم از سونو ها خيلي راضي بود و حدود 10 تا فوليکول بالغ داشتم، هيچ تخمکي نداشتم  

الان دوباره وارد سيکل شدم براي پانکچر، ولي دکترم خيلي اميدي نداشت، ميگفت احتمالا دوباره تکرار ميشه!! فقط دارومو عوض کرد، دفعه اول گونال بود، اندفعه پرگووريس داده

ميخواستم ببينم تجربه شما چه جوري بود، هر سيکل چه داروهايي داشتي؟ چند تا فولي بالغ؟ نظر دکترتون چي بود؟

بعد که رفتين نصر، اونم گفت احتمالا دوباره تکرار بشه و تخمک نداشته باشين؟؟!!

ببخش انقدر سوال پرسيدم، خيلي نگرانم  

آخه من لوله هامم هيدروسالپنکس هست و اصلا اميدي به طبيعي ندارم....

@زینبی_بابا    

زينبي جون، نميدونم منو يادتونه يا نه

من پانکچر قبلي همه فولي هام پوچ بود و هيچ تخمکي بدست نيومد، ذخيرم 1.25 هست و FSH و Lhام هم تو رنجه

دفعه پيش گونال و HMG داشتم اندفعه بهم پرگووريس و HMG داده

فقط من خيلي آدم حساسيتي بودم هميشه، قبلا هم که HCG زدم کهير مي زدم تا دو روز

حالام از پانکچر قبلي تا الان که حدود دو ماه ميگذره همش کف دست و پام ميخاره و قرمز ميشه، گاهي هم روي انگشت هام ...

خيلي حالت حساسيتي دارم اين مدت، حالا ميخواستم ببينم اگه من دارم به هورمون ها حساسيت ميدم خوب يعني هورمون ها دارن تو بدنم حالت التهابي به وجود ميارن، همين التهاب باعث نميشه با اينکه فوليکول هل بالغ ميشن ولي که تخمکي تشکليل نشه با دارو؟!

کلا اين حساسيت تاثير منفي نميذاره تو پانکچرم

گفتم چون استرادیول داده  شاید یادش رفته آ اس آ بده باشه دیگه نمیخورم

مگه چندتا میخوری؟ من به دکترم گفته بودم گفت بعد انتقال براش بنویسین قبلش رو رحم تاثیر میداره من به روری ۳ تا رسیده بودم

خدایا شکرت

بچه ها خاک به سرم شد خونریزی دارم😭😭😭😭😭تروخدا کمکم کنید چیکار کنم زنگ زدم مرکز گفتن ضیافت رو دوتا کن.چرا انقدر زود تموم شد.تمام رویاهام به باد رفت یک ساعته دارم زار میزنم.خدایا چرا راضی شدی😭😭😭😭😭

بچه ها تیارام بچه ش بدنیا اومد؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بچه ها خاک به سرم شد خونریزی دارم😭😭😭😭😭تروخدا کمکم کنید چیکار کنم زنگ زدم مرکز گفتن ضیافت رو دوت ...

ای وی اف بودی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه ها من تازه آمپولامو شروع کردم 6 روز امروز اومدم ویزیت دکتر سونو کرد بعد سونو یه دلدرد بدی گرفتم به نظرتون طبیعیه چیکار کنم خوب شه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مگه چندتا میخوری؟ من به دکترم گفته بودم گفت بعد انتقال براش بنویسین قبلش رو رحم تاثیر میداره من به ر ...

دیروز وامروز وفردا روزی دوتا

سه روز بعد روزی سه تا

سه روز بعدش روزی چهارتا

اخه دوستمم مثل منه وپیش دکترمن میره به اون داده