2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  من پيام هات رو خوندم گفتم اطلاعاتي كه دارم در اختيارت بزارم  ببين به جاي اين ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت دیروز فرتیل اید و اینوفولیک رو خریدم خیلی ممنونم که برام وقت گذاشتی و راهنماییم کردی

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم، بله دقیقا pct منسوخ شده نه بابا dfi واسه چی، اصلا لازم نیست 😉 😉 

زینبی جان سلام ممنونم ازت.. ی سوال اووبوست و فرتیل اید خریدم میخورم بنظرت ضرر نکنه؟ دکترم نداده ..چون با لترزول فولیکولام بزرگ میشن چرا باردار نمیشم خدا داند .. گفتم بگیرم شاید کیفیتش خوب نیست

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
استرس چی وقتی همه کار دست اون بالایی هست.تو این راه تنها چیزی که باعث موفقیت میشه آرامش هست اونم فقط ...

عزیزم الهی بحق علی همین دفعه مثبتی و مامان شدی ازت خیلی ممنونم که با حرفات دلگرمم کردی منم واقعا توکلم بخداست ولی گاهی یه موانعی میاد جلو راهم که دلم خیلی میگیره به قول شما و بقیه دوستان دیگه باید این فکرای منفی رو از خودم دور کنم همسرم برعکس من انرژی مثبته کاملا و اصلا دوست نداره حرفای منفی بزنیم بخاطر همین اصلا نمیتونم این دردودلامو بهش بگم مرسی که شما ها هستین و درکم میکنید.خدا به هممون کمک کنه تا ماهم مادر بشیم و از وجود بچمون لذت ببریم.آمییین🤲

سلام عزیزم، بله دقیقا pct منسوخ شده نه بابا dfi واسه چی، اصلا لازم نیست 😉 😉 

(من سر ٢٨روز پريد ميشم و در ظاهر مشكلي نيس همسرمم ازمايش ها سالم 

فقط دكتر گفت مايعي توي رحمه كه اسپرم رو ميكشه بدنم حس ميكنه اسپرم ميكروب هس و اجازه نميده زنده بمونه)     زینبی جون اینو ی خانم تاپیک گذاشته بود خیلی وقته ازش سوال کردم جوابمو نداده خیلی نگرانم این تست رو کجا باید برم بدم ؟ اصلا واقعیت داره رحم مایعی داشته باشه ضد اسپرم بشه؟ 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سمرجان عزیزم نگران نباش من تجربه ندارم ولی تو همین تاپیک که خوندم بیشتریا پانکچر دوم تعداد تخمک و‌جن ...

بله واقعا همینه خدا فقط باید بخواد خیلی ازت ممنونم گلم انشالله خودت به هرچی آرزوشو داری برسی هرچه زودتر واقعا این راه میکرو خیلی سخته باید خیلی قوی باشیم که کم نیاریم توکلم بخداست خدا ایشالله کمکمون کنه.

عزیزم دکتر قوامی بهمن هم هست ولی من که راضی نبودم ازشون ....بیشتر تحقیق کن یه دکتر بهتر برو ایشالا ک ...

چی بگم نازنین جون.مرکز مام میگن خوبه که نصر دیگه خودش ویزیت نمیکنه و تیمش هم که اصرار دارن تخمک اهدایی بگیرم علی رغم نتایج خوبی که از دو پانکچر قبلیم گرفتم و فقط بخاطر سنم.

استرس چی وقتی همه کار دست اون بالایی هست.تو این راه تنها چیزی که باعث موفقیت میشه آرامش هست اونم فقط ...

سلام گلم بحق امام زمان عج خبر بارداریتو میشنویم .. دعا کن منم مهر رفتم مرکز مام گفتن جا داری طبیعی اقدام کنی بهم6ماه لترزول دادن ..ماه دومهه ولی پریود شدم

عزیزم‌مطمئنم همه چی عالیه . من خودم یه مدت اینقد نگران بودم همش به نی نیم میگفتم عزیزم خوب رشد بکن ک ...

دلارام جون شمام ای وی افی ؟ دکترت کی بود؟

سلام دوستان روز ١٠هستم ديشب تا صبح زير دلم و پاهام به شدت درد میکرد.مث درد پریودی. غیر قابل تحمل ش ...

سلام ای وی افی؟ دکترت کیه؟ باور کن مثبتی .. بی بی کی میزنی؟

چی بگم نازنین جون.مرکز مام میگن خوبه که نصر دیگه خودش ویزیت نمیکنه و تیمش هم که اصرار دارن تخمک اهدا ...

اره عزیزم به مامان سلماهم گفته بودن اهدایی بگیرن که رفتن پیش دکتر عابدی ..واقعا ادم میمونه کدوم دکترو انتخاب کنه ایشالا که هرچی خیره پیش میاد براتون