2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها میشه زینب جون یا تورک انارو یکی برام صدا کنه.سوال دارم.ممنون. پرولاکتین بالا باعث انتقا ...

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم شما اولین باری که انتقالت منفی شد برای دفعه بعد کار اضافه ای انجام ندادند که احتمال شکستو پایی ...

دلیل کنه چیزی نگفتن 

گفتن هربار۴۰درصداحتمال بارداری هست

وای برای باردوم پی آرپی برام انجام دادن که بی فایده بود

این سری هم دیگه مرکز نمیرم مطب دارم میرم

هم خراش دادم 

هم قراره باسونو برام انتقال بدن

خداکنه جواب بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا پانکچر هم نشدین؟ اخه روالش اینه تو پریودی سونو میکنن بعد دارو تجویز میکنن

نه . آره خودمم تعجب کردم گفت سونو نیاز نیست

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دلیل کنه چیزی نگفتن  گفتن هربار۴۰درصداحتمال بارداری هست وای برای باردوم پی آرپی برام انجام دا ...

ایشالله حتما جواب می گیری عزیزم. به امید خدا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بله روز ۸ بود از همون میترسم مخصوصا که اینبار شدیدترم بود. قربونت عزیزم که به فکرمی التماس دعا دارم ...

بعصی ازدوستان مثل شمابودن حتی خونریزی شدید هم داشتن ولی خدا خواست وموند براشون شماهم توکل کن به خدا ایشالا که دلتون شاد میشه 

سلام عزیزم مرفولوژی و dfi هم داده بود؟! من فک میکنم اکثر ماها اگر استرس نداشته باشیم و خدا بخواد ط ...

سلام نه عزیزم dfiنداده بود ولی مورفولوژیش ۴بود نمیدونم چند باشه نرماله...واقعا حرف شمادرسته من چند مورد تواشناهامون دیدم بعد از ۲۰سال دوار ودرمون ودکتر اخر سر دست کشیدن از دکتر رفتن وبه یک سال نکشیده طبیعی باردارشدن یکیشون پسرش الان ۳سالشه...من خودم پیارسال که اقدام میکردم از بهمن ماه اقدام کردم تا اردیبهشت که باردارشدم همش استرس داشتم وباردارنمیشدم با اینکه پریودام منظمه هرماه ۷یا۸روز عقب مینداختم وخوشحال ازاینکه مثبت شدم ازمایش میدادم ومیدیدم منفیه بخاطر استرس عقب مینداختم ماه اخرهم ماه رمضون بود گفتم این ماه که نمیشه بیخیال همون ماه باردارشدم البته که سقط شد ...ولی درکل استرس  خیلی تاثیر داره . نمونش لی لا جون که قراربود بره پانکچر کنه ومنتظر پریود بود  دید که بارداره😍ایشالا خدا معجزشو همینطوری طبیعی  تودلتون میذاره ونیازی به پانکچر وانتقال پیدانمیکنید 

دوست عزيز منم اتفاقا ديروز ٢ بعد از ظهر رفتم همين داروخانه شبانه روزي تهرانسر براي پرگووريس  ، ...

ای بابا😐

من نیم ساعت داشتم باهاش صحبت میکردم، اسم همه داروخانه هایی که زنگ زده بودم یا رفته بودم و بهش گفتم و ... خلاصه کلی خواهش کردم، البته که از صبحم دکتر بودم و ناهارم نخورده بودم خیلی رنگ و رو پریده و خسته بودم، فک کنم آخرش دلش برام سوخت دو تا دیگه آورد...

من نسخه هامم جدا بود، دکتر پرگووریس رو جدا نوشت چون خودشم گفت احتمالا سخت پیدا کنی