2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
بچه ها تو پریودی هم سونو واژینال می کنند؟ یعنی اشکالی نداره؟ منظورم اینه خونریزی اگر زیاد باشه میشه ...

اره دیگه اول سیکل تو پریودی سونو میکنن.‌من یبار تو یزد گفتن باید لباساتون رو کامل دربیارین برین رو تخت سونو  اینقد خونریزیم زیاد بود کل اتاق سونو رو  کلا خونی کردم . بهشون هم گفتم بابا خونریزیم زیاده نمیشه گفتن نه اشکالی نداره و فلان ولی خب همشون تعجب کردن از شدت خونریزیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه اول سیکل تو پریودی سونو میکنن.‌من یبار تو یزد گفتن باید لباساتون رو کامل دربیارین برین رو ت ...

آهان من آخه هیچوقت موقع پریودی سونو واژینال نشدم فکر کردم نمیشه. ممنونم عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من هنوز انتقال ندادم دوبار قبلم که منفی شد جنینم ۵روزه بود وروز ۱۲بی بی منفی میشد

عزیزم شما اولین باری که انتقالت منفی شد برای دفعه بعد کار اضافه ای انجام ندادند که احتمال شکستو پایین بیارن؟ چیزی نگفتن که مثلا دلیلش چیه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آهان من آخه هیچوقت موقع پریودی سونو واژینال نشدم فکر کردم نمیشه. ممنونم عزیزم

برا پانکچر هم نشدین؟ اخه روالش اینه تو پریودی سونو میکنن بعد دارو تجویز میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم همسر من پارسال  مهرماه ازمایش اس پرم داد با اینکه فکر میکردیم مشکلی نداره ولی توازمایش کل ...

سلام عزیزم

مرفولوژی و dfi هم داده بود؟!

من فک میکنم اکثر ماها اگر استرس نداشته باشیم و خدا بخواد طبیعی باردار میشیم!

همونطور که خیلی ها بعد ای وی اف طبیعی باردار شدن!

کاش میشد همه طبیعی باردار بشن!

من‌که از فکر دوباره آمپول زدن و پانکچر و انتقال و ...تنم میلرزه!

بخدا من بیشتر اذیت میشم یه عالمه قرص یه عالمه امپول دستام کبود شده ولی انگار همیشه من بدهکارم

عزیزم خودت رو ناراحت نکن من ۴ سال خودم رو کشتم تا راصی شد بیاد ازمایش اسپرم بده حالا هم دکتر شبی یه دونه داکسی سایکلین داده بخوره کلی غر میزنه چرا من باید دارو بخورم فکر کنید رفتن و اومدن و دارو گرفتن همش رو تنها میرم تازه باید نازشو بخرم که روز پانکچر بیاد نمونه بده 

راستی دوستان روز ۵ پریودم هست تقریبا دارم خونه تکونی میکنم هفته اول استفاده از داروها که مشکلی نیست؟؟دیدم دوستان میگن هفته دوم فشار نیاریم به خودمون من این هفته دارم کارام رو میکنم