2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست

دوستانی که تهران هستید بتازگی کسی قرص اوابوست و فرتیل اید رو خریده؟ میدونید کدوم داروخانه داره؟ من ز زدم الان 190 و گفتن اینا ویتامینه و ما اطلاعات اینجور قرصا رو نداریم

در اندک من تویی فراوان یارب..
میدونم ولی خوب مردا تحمل ندارن همینکه تورو تو همبن وضعیت میبینه و کاری ازش برنمیاد براش سخته من شوهر ...

شوخی می کنی امپول بازمو اینبار خودش زد اینقدر بی دقت میزد دو دستام کلی کبود شده و درد می کنه تا حالا پیش نمی اومد بولسرین اینقد  دستمو داغون کنه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بتای شما چند بودد ؟ میخوام ببینم دو قلو ایناا بتا چند میشه

من فکر نمیکنم ربطی به بتا داشته باشه . یکی از دوستان بتاش ۳۲۶ بود و دو روز بعد هم دو برابر شده بود دوقلو داشت . من ۶۱۱ بودم و تقریبا سه برابر شد اما یکی یه دونه است

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من خودم اين اواخر براي پيدا كردن دارو و مكمل انقدر اذيت شدم كه هر بار تو ماشين نشستم يا بغض كردم يا ...

شما از کجا بالخره این مکملهارو گیر اوردین گلم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

ماما تورو خدا کمکم کنید 

دارم میمیرم ازاسترس😭

من با میکرو۲قلو باردارشدم

دیروز با۱ دوش ۱۰ دقیقه ای اومدم نشستم ناهار خوردم از ۱۲:۳₩ تا۲ظهر بیکینیم و زیر دلم خیلی درد داشتم

یلحظه احساس کردم یچیزی داره ازم میاد فکرکردم شیافمه‌ دستمال گزاشتم دیدم دستمالم شد خون خالی😭😭😭

چندبار خودمو تمیز کردم نوارگزاشتم.زنگ زدم مرکز گفتن حتما برو سونو بده.بیمارستانی که رفتم ازشکم سونو کرد گفت خوبن. البته صدای قلب یکیشونو خیلی طول کشید بشنوه ...

من خیلی نگرانم صبح ازم لخته اومد. هنوزم لکه بینی قهوه ای دارم...

هرچی میپرسم و زنگ میزنم میگن طبیعیه..

اخه چرا باید طبیعی باشه خونریزی 😭کسی میدونه چرااینجوری شدم

من خودم اين اواخر براي پيدا كردن دارو و مكمل انقدر اذيت شدم كه هر بار تو ماشين نشستم يا بغض كردم يا ...

شیلا جون مشکلت چیه؟ کدوم دکتر میری؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامانا من تا دیروز خیلی حالت تهوعم داشتم جوری ک ۲روز ۱بار زیر سرم بودم

از دیروز بعد خونریزیم حالت تهوعم رفته . ولی هنوز زیر دلم درد دارم.مرکز گفت شاید هماتومه استراحت مطلقم کرد

😭😭

شیلا جون مشکلت چیه؟ کدوم دکتر میری؟

من كلي فيبروم داشتم عمل كردم ، ذخيره ام هم ١/٠٩ هستش و بالا نيست ، دو بار پانكچر شدم كه ٥ تا تخمك و ٤ جنين فقط تشكيل شد البته پانكچر اول يك تخمك و دوم چهار تخمك ، دارم تقويت مي كنم يا طبيعي باردار شم يا دوباره پانكچر كنم تعداد اين جنين ها رو يك كم بيشتر كنم بعد برم سيكل انتقال

منم تو همینش موندم همینطوری جنین رو داخل رحم میزارن بدون اینکه ببینند کجا گذاشتند

عزیزم عمق رحمت رو تو سونو آخر اندازه میگیرن انتقال میدن

فک کنم واسه من رو گفت ۸

انتقالمم مثبت شد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اگه لازم باشه دکترتون مینویسه براتون. برای من بالا بود و هنوزم بعد یکسال دارومو قطع نکردم چندبار ازم ...

فدای تو خانمی بازم که گفتین گلم😘

عه پس نباید دارو رو قطع کرد! 

پس مجبورم یه بار دیگه برم دکتر قبل اینکه میکرو انجام بدم , 

فقط ببخشید درصد میکرو نتیجه گیریش بیشتره یا آی وی اف؟ 

خیلی بده که ندونی پیش کدوم دکتر بری من الان موندم که تبریز کجا برم چون دکتر قمری آی وی اف و میکرو انجام نمیده 

من قبلا پیش دکتر قمری میرفتم و یه بار اون آی یو آی کرد نتیجه نگرفتم  بعدش دیگه نرفتم تا الان که شوهرم دارو مصرف میکنه😢

من كلي فيبروم داشتم عمل كردم ، ذخيره ام هم ١/٠٩ هستش و بالا نيست ، دو بار پانكچر شدم كه ٥ تا تخمك و ...

شیلا دکترت کیه ؟راستی میدونی اووبوست و فرتیل اید رو ایام پریوددی بخورم یانه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم عمق رحمت رو تو سونو آخر اندازه میگیرن انتقال میدن فک کنم واسه من رو گفت ۸ انتقالمم مثبت شد

تا حالا عمق رحم منو اندازه نگرفتند عزیزم

دکترفشارکی کل انتقالاش با سونو هست

درسته که اول و آخر خداست که باید بخاد

ولی خوب انگار باسونو باشه آدم بعدانتقال آرامش خاصی داره