2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
عزیزم‌ممنونم انشالله. بله واقعا انرژیشون خوبه خود دکتر علیرضایی هم خیلی انرژی مثبت هستن.  توک ...

سمر جون سلام شمام مریض مامی ؟ مشکلت چیه ؟ منم مهر رفتم مام

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا من بیشتر اذیت میشم یه عالمه قرص یه عالمه امپول دستام کبود شده ولی انگار همیشه من بدهکارم

میدونم ولی خوب مردا تحمل ندارن همینکه تورو تو همبن وضعیت میبینه و کاری ازش برنمیاد براش سخته من شوهرم تاحالا یبار امپول زدنمو ندیده میگه اعصابم خورد میشه در اتاق ببند دفعه پیش که منفی شد تا چندوقت ناراحت جای امپولای من بود مردا برخلاف سفت بودنشون خیلی دلشون نازکه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دخترا پرولاکتین باعث نازایی میشه؟ 😕

با قرص باید کنترل بشه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
دیدی مرکز مام چقد خوبه😍 ایشالاا اینسری اینجا نتیجه میگیری🤲🥰 

ادرینا جان ی سوال به دکتر زنان بگم برای شوهر منم آزمایش ژنتیک مینویسه؟ باید بگم چیا بنویسه ؟ خودم چی ؟ هیچ مشکلی ندارم رفتم مام مهرماه لاهوتی گفت برو همه چیت اوکه برو 6ماه لترزول بخور طبیعی اقدام کن امروز با پریود شدم ماه دومم بود لتر میخوردم .. حالا میگم کاش دی اف ای اسپرم همسرمم بررسی کنم 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
آره گلم دقیقا، هیچ شواهدی از مشکل ایمنی و انعقادی نداری مثلا پارسال تیارا جون تماااااام آزمایش های ...

زینب جون من زنگ زدن بیمارستان بهمن و کیفیت اسپرم و تخمکمو پرسیدم که گفتن هرد معمولی بوده گفت پنج تخمک بوده که سه تاش به اندازه رسیده بوده یعنی سه تا در اصل تخمک داشتم گفت اونا شکلش قشنگ نبوده و اسپرمم گفت تعداد بالا بوده سی و دو میلیون ولی مورفولوژی یک درصد بوده گفت هردو کیفیتا چه اسپرم چه تخمک بهتره بگیم معمولی بوده. اینم بگم من یک جنین گرید a هشت سلولی داشتم که انتقال دادمو منفی شد. حالا بنظرت من باید چکار کنم کیفیتم بهتر شه یعنی چی بوده که اینجوری شده دلیلش چی بوده که تخمکا کیفیتش معمولی بوده توروخدا راهنماییم کن خیلی نگران شدم نمیدونم باید چکار کنم که اینسری اینجوری نشه دیگه ممکنه امپول النوا به من نساخته باشه که اینجوری شده یا اینکه دلیلش اصلا داروهام نبوده. دو سه روز پیش که مام سونو شدم دکتر خیلی از رحم و تخمدانها و تخمکاش تعریف کرد گفت همه چیت عالیه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا     سلام خانما من توسیکل انتقالم واز دیروز دارم استرادیول میخورم.البته اول ...

انتقال دادی شما؟؟

اخه بعد انتقال هپاربن یا انوکسان میدن

سمر جون سلام شمام مریض مامی ؟ مشکلت چیه ؟ منم مهر رفتم مام

من تازه رفتم مام ویزیت شدم عزیزم مشکلی که فرستادنمون آی وی اف همسرمه که حرکت و مورفولوژیش ضعیفه مورفوش یک درصد بود. خودمم پرولاکتین و تیروئید دارم که با دارو الان اوکی شده یسری فاکتورهای آزمایش ایمنیم هم نرمال نبود که مام گفتن فاکتورهای مهنی نیستن اینا و اصلیهاش که مهمه نرمال بوده. دکتر علیرضایی گفت میتونی سه ماه طبیعی با قرص لترزول اقدام کنی اگه نشد ای وی اف که خودم قبول نکردم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
من تازه رفتم مام ویزیت شدم عزیزم مشکلی که فرستادنمون آی وی اف همسرمه که حرکت و مورفولوژیش ضعیفه مورف ...

سمر جون من همسرم ازمایشش سالمه بنظرت باز بریم دی اف ای شم چک کنم ؟ بمنم گفت برو 6ماه بخور ولی دیگه اعصاب ندارم میخوام اگه بشه بهمن برم بگم برم مرحله پیشرفته تر .. آزمایش ژنتیک ندیم بنظرت؟

زینب جون من زنگ زدن بیمارستان بهمن و کیفیت اسپرم و تخمکمو پرسیدم که گفتن هرد معمولی بوده گفت پنج تخم ...

فرتیل اید و اووبوست بگیربخور ژل رویالم عالیه

دکتر فشارکی

شنیدم تعریفشو میگن خوبه.. شما مشکلت چی بود؟