2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045192 بازدید | 684433 پست
خود روز انتقال تو روز اول حساب مي كني ؟ چه تاريخي انتقال دادي عزيزم ؟اولين بار بود بيبي تست مي كردي ...

من۱۳اذر انتقال دادم امروز میشه روزه۱۱دهم یبار۷ده انتقال بی بی زدم منفی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم می خوام برای رفتن به دکتر که یه شهر دیگه اس از فرمانداری نامه تردد بگیرم، میگم شما راحت تو ...

بله ممکنه جریمه کنه نامه رو نگه دارین اگه جریمه شدین ببرین فرمانداری که جریمه رو لغو کنن

خدایا شکرت
وای فداتشم عزیزم یعنی ممکنه من با آی یو آی نتیجه بگیرم؟  خودم اصرارم رو میکرو بود ولی دکتر گفت ...

آره گلم حداقل سه بار میتونی iui کنی، خودم که شدیدا دوست داشتم با ساده ترین راه باردار بشم ولی قسمت نبود

آره گلم حداقل سه بار میتونی iui کنی، خودم که شدیدا دوست داشتم با ساده ترین راه باردار بشم ولی قسمت ن ...

سلام تو ازمایشای شوهرم Anti tpo را زده ۰۱/ یک صدم.مقدارش را زده بالای ۵.۶۱ باید باشه.چی هست؟

یا رب العالمین
آره گلم حداقل سه بار میتونی iui کنی، خودم که شدیدا دوست داشتم با ساده ترین راه باردار بشم ولی قسمت ن ...

مرسی گلم برام دعا کن ایشالاه خودتم هرچی میخوای خدابهت بده اینقدر سوالامونو جواب میدین😍😍😍

سلام ،بچه ها من دیروز انتقال دادم. میشه برام دعا کنید🙏💝

ایشالله که نینیات چسبیدن به دلت و ۹ماه دیگه بغلتن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اخهههه یه هم محلی پیدا کردم تو این جمعیت منم پردیسم

😂😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام به همه مامانای آینده. مطمئنم به زودی همتون صاحب فرزندسالم و صالح می‌شیذ. دوستان عزیزم منم به لطف خدا بعد از 3 بار ای وی اف جواب گرفتم و خدا دوقلو بهمون هدیه داد. ممنونم از خدا هزاران هزار مرتبه. اما الان یه سری مشکلات برام بوجود اومده که انقد ناراحتم گاهی آرزوی مرگ خودم رو میکنم. آنقدر ناراحت که نمیتونم وظیفه ماذزی و همسریم رو درست بجا بیارم. همه چیز بچه نیست. تلاشتون رو بکنید اما غصه نخورید.هر دیر دادن خدا یه حکمتی داره. توروخدا برای حال دلم دعا کنید.. میگن دعای دیگران در حق همدیگه زودتر اجابت میشه. من از همتون خواهش میکنم برای دلم امن یجیب بخونید... ان شاء الله خدا به همتون آرامش بده و دامن همتون به زودی زود سبز بشه. التماس دعا

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
قربونت عزیزم من الان بی بی زدم احتمال داره اشتباه نشون داده باشه

نه عزیزم اشتباه نیست فردا صبحم تکرار کن

مباااارکه عزیزم❤❤❤

آخجووون چقدر خبر خوش این روزا بشنویم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد