2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
درباره انوکسا از دکترت نپرسیدی؟ بخدا من تجربه ای ندارم بچه ها پیامتو ببینن جواب میدن

نه اخه خودش نبود که یه دستیار داره اون جپاب داد 

بزار دوباره زنگ بزنم 

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
یه موقع هاا مشکل کروموزومی که داشته باشه جنین سقط میشه باز بهتر از اینه که قلبشو ببینی بعد من اینطور ...

راست میگی باز خداروشکر اونجوری نشد وگرنه تحملش سخت بود ، انشالله بحق علی🤲

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا برام دعا کن  الان یکم نسبت به صبح شدید تر شده  دکترمم نیست تا سه شنبه  نمی ...

عزیزم برات دعا میکنم که نی نی های خوشگلت سفت بچسبن بهت و ولت نکنن 

گلم انشالله که طوری نیست

فقط استرس رو از خودت دور کن هر چند که سخته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم برات دعا میکنم که نی نی های خوشگلت سفت بچسبن بهت و ولت نکنن  گلم انشالله که طوری نیست ف ...

مرسی مهربون🌸

سلام دوستان یه سوال دارم من روز ۲ رفتم سونو گفت سینافکت رو قطع کن سینال و hmg رو شروع کن

بعصی دوستان میگن تا زمان انتقال سینافکت داشتن یعنی من اشتباه متوجه شدم

امروز بازم رفتم پیششون فراموش کردم سوال کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

@زینبی_بابا

سلام دوستان یه سوال دارم من روز ۲ رفتم سونو گفت سینافکت رو قطع کن سینال و hmg رو شروع کن بعصی دوستا ...

اون انتقال فریزه فرق داره. شما الان قطع نیشه امپولاتحریک تخمدان میزنی پانکچر شدی بسلامتی اگه جتینات فریز شدن و بعدا خواستی از این فریزا انتقال بدی و سیکل لانگ برات انتخاب کردن باز مثل همین سیکل پانکچر یه دوره ال دی و سینا فکت داری بعد سونو میشی و سینافکت رو قطع میکنه و استرادیول و داروهای انتقال بهت میده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اون انتقال فریزه فرق داره. شما الان قطع نیشه امپولاتحریک تخمدان میزنی پانکچر شدی بسلامتی اگه جتینات ...

عزیز میشه جواب منم بدید 

صفحه قبل نوشتم 🥺

@زینبی_بابا    

عزیزم جواب مپم میدی 

لکه بینی دارم روز نهم انتقال دکتر دوز پروژسترونو زیاد کرد 

اصلا امیدوار باشم ؟یا دفع شد 😭

عزیزم جواب مپم میدی  لکه بینی دارم روز نهم انتقال دکتر دوز پروژسترونو زیاد کرد  اصلا امی ...

چند روزه لکه بینی داری؟

چرا امیدوار نباشی؟اینجا خیلیا لکه بینی داشتن و مثبت شدن.ولی اگه ادامه داره بازم با پزشکت تماس بگیر‌

خدایا شکرت  
چند روزه لکه بینی داری؟ چرا امیدوار نباشی؟اینجا خیلیا لکه بینی داشتن و مثبت شدن.ولی اگه ادامه داره ...

روز نهممه و امروز لکه بینی شروع شد 

نمیدونم تا کی بمونه😭

دکترم دوبار زنگ زدم از صبح 

یبار گفت شیافو سه تا کن 

دیدم قطع نشد دوباره زنگ زدم گفت امپولم بزن 

اخه من ای یو ایم کردم دقیقا همینجوری لکه بینی داشتم 😭