2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
برام دعا کن عزیزم  از وقتی اومدم تو شوکم

خدا بزرگه گلم نا امید نباش میدونم خیلی سخت میگذره ولی صبور باش بزار این ۱۰ روزم بگذره انشالله قلبه کوچولوش تشکیل میشه. هنوز وقت داری دیر نشده که 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بزرگه گلم نا امید نباش میدونم خیلی سخت میگذره ولی صبور باش بزار این ۱۰ روزم بگذره انشالله قلبه ک ...

آره همسرمم همینو میگه 

سعی میکنم دیگه بهش فک نکنم 

راستی من درد پریودی دارم طبیعیه ؟

خداجونم شکرت       
آره همسرمم همینو میگه  سعی میکنم دیگه بهش فک نکنم  راستی من درد پریودی دارم طبیعیه ؟

اره گلم درد پریودی که حالا حالاها باهات هست نگرانش نباش من همین الانم گاهی خفیف دردای پریودی میاد سراغم از ترس میرم لباس زیرمو چک میکنم. 

خيلي كار خوبي كردي انتقام همه مونو گرفتي 😂😂انشاالله قسمت من و مابقي عزيزان

واقعا😅

الهی آمین عزیزم❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
گلم یهنی خودشون با لاپرا نبستن برات؟ .....اخه مال من چون ضخلمتم بالا نمیرفت گفتن یه مایعی از لو له ه ...

نه عزیزم لوله هام هیدرو نبود فقط بسته بودن لوله های هیدرو یا عفونیو میبندن

عکس رنگی که انداختم گفتن یکیش بستست رفتم لاپارا مثلا بازش کنن گفتن دوتاش بستست بازم نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂همش دارم خودمو راضی میکنم یه سره برم ازمایش صبر کنم 

بسیار کار خوبی میکنی جانم😊😊😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم  ممنونم فدات شم بابت پاسخگوییت  دعا میکنم به راحتی بسلامتی فارغ بشی

قربونت، انشاالله خوش خبریه خودت😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانمهای گل به امید خدا امروز دکتر بهم وقت داد که هیسترو برام انجام بده و بعدم انتقال بدم،دارو هم داده که از روز سوم پریودی بخورم و آمپول سینا فکت که از ۲۰ پریودی بزنم،من دفعه اول هستم دعام کنین که نتیجه بگیرم🙏

اگر تجربه و راهنمایی هست بهم بگین یک دنیا ممنونتون نیشم عزیزای دل😘😘💖

سلام خانمهای گل به امید خدا امروز دکتر بهم وقت داد که هیسترو برام انجام بده و بعدم انتقال بدم،دارو ه ...

انشالله که به زودیه زود خبر بارداریتو بهمون بدی گلم. به نظرم هیچی به اندازه داشتن ارامش نمیتونه کمکت کنه حالا بقیه چیزا همه تجربه های شخصیه کهر و بعضیا جواب داده رو بعضیا نداده. از همین الان مطمئن باش که جزء مامانای اینده ی این تایپیکی و پر انرژی برو جلو

انشالله که به زودیه زود خبر بارداریتو بهمون بدی گلم. به نظرم هیچی به اندازه داشتن ارامش نمیتونه کمکت ...

مرسی مهربونم،از خدا میخوام همه به آرزوشون برسن 

انشاا.... که دعای خیرت برام برآورده بشه عزیز دلم

الهی آمین،چشم تمام سعی ام رو میکنم😘😘

آره همسرمم همینو میگه  سعی میکنم دیگه بهش فک نکنم  راستی من درد پریودی دارم طبیعیه ؟

عزیزم واسه قلب نینی عجله نکن‌منکه ۶هفته ودوروز رفته بود حتی جنین هم نبود فقط ساک وکیسه زرده بود هفت هفته و۳روز رفتم هم جنین بود هم قلبش 😍برای شماهم تشکیل میشه ایشالا