2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سلام کار دکتر فشارکی چطوره؟ من میخام برم پیشش برا میکرو دو دلم

عزیزم یکی از بستگان ما پیشش انتقال داد که دوقلو شدن بچه هاش ۶ ماهه به دنیا اومدن نموندن دوباره انتقال داد بازم دوقلو شدن ولی این دفعه سرموقع به دنیا اومدن. من تعریفه کاره فشارکی رو شنیدم فقط از برخوردش زیاد خوشم نیومد یبار که رفتم پیشش ویزیت شدم

انشاءلله  بله یه دونه ساک بود کیسه زرده هم بود

تازه این پیامتو دیدم. خوب خداروشکر همین که کیسه زرده تشکیل شده پس خیلی خوبه انشالله قلبه کوچولوشم تشکیل میشه گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یکی از بستگان ما پیشش انتقال داد که دوقلو شدن بچه هاش ۶ ماهه به دنیا اومدن نموندن دوباره انتقا ...

مرسی عزیزم

نمیدونی چقدر بین دوراهی گیرکردم

نمیدونم کلانتری روباهاش انتقال بدم

یافشارکی

کار خوبی میکنی عزیزم اره خیلی حواس پرته عارفی منم همش میگم یه وقت اشتباه نکنه ولی شوهرم نمیزاره دک ...

عزیزم یعنی از چه لحاظ حواسش پرته عارفی اخه اولا خیلی میگفتن دقیقه ک من دکتر عابدی حالا میخوام برم عارفی یعنی چی یعنی اینم خوب نیست اخه عابدی واقعاحواس پرت بود

بله عزیزم دکتر کلانتری بود.۷ روز انتقال دادم.دعام کنید تورو خدا

انشالله ک مثبتی عزیزم استرس نداشته باش 

منم کلانتری برام انتقال داده جمعه آزمایش دارم توهم دعا کن

انشالله مثبتیم

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
منم روز هشتم انتقالم، امروز زير شکمم خيلي درد ميکنه. شما علائمي نداري؟ خدايا کمکمون کن

الهی امین🌹🌹

علايم خاصي ندارم

زير دلم كمي درد ميكنه

هی سردم میشه و پاهام یخ میکنه

عزیزم یعنی از چه لحاظ حواسش پرته عارفی اخه اولا خیلی میگفتن دقیقه ک من دکتر عابدی حالا میخوام برم عا ...

سلام بچه ها امروز عارفی ب من گفت برم برای میکرو چون سقط مکرر هستم...فقط گفت دوماه دیکه بعد دوماه دیگه برم از شروع داروها چقدر زمان میبره تا روز انتقال

مرسی عزیزم نمیدونی چقدر بین دوراهی گیرکردم نمیدونم کلانتری روباهاش انتقال بدم یافشارکی

من خودم پیش کلانتری انتقال دادم خیلی قبولش دارم برخوردشم که عالیه ولی قصدم این بود اگه این دفعه منفی شد دفعه بعدی فشارکی واسم انتقال بده که خداروشکر مثبت شد

والا مرکزی که عملاش رو انجام میده من دیدم خیلیها باهاش انتقال داشتن ومثبتیهاش هم بالاست البته من ه ...

انشالله ک همچیز ب خوبی پیش بره و ایندفعه مثبت بشی عزیزم 

بهش بگو فک نکنم چیزی بگه 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم یکی از بستگان ما پیشش انتقال داد که دوقلو شدن بچه هاش ۶ ماهه به دنیا اومدن نموندن دوباره انتقا ...

سلام گلم خوبی نی نی خوبه؟والا دوست  داشتم برم پیش کلانتری ولی فقط انتقال میگن با خودشونه

کدوم دکترا مرکز بهترن؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام بچه ها من روز پانزدهمم بود، جوابم منفی شد. ممنونم از انرژیهای مثبتی که خیلیهاتون بعد بی بی چک ...

سلام ببخشید میشه سوال منو جواب بدید؟ماهی ک انتقال دادید تخمکاتون چه سایزی بود.اصلا سایز تخمک ربطی ای وی اف داره؟

خدایا شکرت   
عزیزم یعنی از چه لحاظ حواسش پرته عارفی اخه اولا خیلی میگفتن دقیقه ک من دکتر عابدی حالا میخوام برم عا ...

یعنی اینکه یادش میره یه دارویی رو بده بعد میگه عه من به تو اینو ندادم که دیگه کار از کار گذشته و باید خودت یادآوری کنی بهش 

دیگه اینکه اصلا خوب پرونده رو نگاه نمیکنه