2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
من قبلا پیششون رفتم بعد که میخواستم برم تو سیکل انتقال رفتم دیدم هیچکس نیست و در بسته بی خبر از مریض ...

سلام سمرجون. متاسفانه امروز روز ۱۵ آزمایشم منفی شد. الان هرچی زنگ میزنم مطب و بیمارستان کسی بر نمی داره. داروهامو قطع کنم یعنی؟ جواب آزمایشم ۱ بود که زیر ۱۰ منفی میشه تو رنج آزمایشگاهی که رفتم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پریود هست، و چون آخر شب بوده امروز روز اولت حساب میشه

سلام زینبی جان

متاسفانه آزمایش من امروز روز ۱۵ منفی شد. داروهامو باید قطع کنم؟  رنج آزمایشگاه زیر ۱۰ منفی بود برای من ۱ شد.

سلام سمرجون. متاسفانه امروز روز ۱۵ آزمایشم منفی شد. الان هرچی زنگ میزنم مطب و بیمارستان کسی بر نمی د ...

عزیزم ان شاءالله زودی مامان میشی و میای خبرشو میدی.

تو این ۱۵ روز علائمی نداشتی اصلا؟

خدایا شکرت
عزیزم ان شاءالله زودی مامان میشی و میای خبرشو میدی. تو این ۱۵ روز علائمی نداشتی اصلا؟

توکل به خدا.ممنونم

دو سه روز اول تو رحمم حراش احساس می کردم. از روز ۷ تا ۹ پادرد پریودی زیاد داشتم و دل درد پریودی. یه لک خیلی کوچولوی صورتی هم دیدم. تا الانم پاهام حالت گرفتگی داره و رحمم گاهی تیر میکشه. ولی سینه درد اصلا نداشتم بخصوص این چند روز آخر که شل شده بودند.

سلام زینبی جان متاسفانه آزمایش من امروز روز ۱۵ منفی شد. داروهامو باید قطع کنم؟  رنج آزمایشگاه ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 خيلي ناراحت شدم برات 

ان شاالله خدا به زودی دلت رو شاد کنه

آره گلم باید قطع کنی... 

توکل به خدا.ممنونم دو سه روز اول تو رحمم حراش احساس می کردم. از روز ۷ تا ۹ پادرد پریودی زیاد داشتم ...

منم امروز روز ۷ هستم دقیقا همین علائمو دارم ولی سینه هام اصلا درد نداره بر خلاف سری قبل که سینه هام از درد نمیتونستم دست بزنم تخمدونام هم تیر میکشید ولی الان نه اونبار مثبت شدم ولی بعدش به خونریزی افتادم.

بار اولتون بود؟

خدایا شکرت
سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 خيلي ناراحت شدم برات  ان شاالله خدا به زودی دلت رو شاد کنه ...

ممنونم عزیزم 💙 توکل به خدا