2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
بله مگه دکتر هیچ توضیحی نداد؟ 🤔 به من یه برگه داد دستور تزریقو کامل نوشته

تازه شنبه باید برم سونو روز دوم 

امروز شروع شده فردا روز دومه پریودمه

گفتن تا وقتی بیای روزی ۲۰ واحد سینافکت بزن

فقط اونبار بهم گفت ضخامت دیواره رحمت زیاده ایشالا تا روز دوم ریزش کنه خوب بشه

نمی دونم یعنی چی؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه شنبه باید برم سونو روز دوم  امروز شروع شده فردا روز دومه پریودمه گفتن تا وقتی بیای روزی ...

آهان ببخشید عزیزم من شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم فکر کردم شما ویزیت شدی با من

هر ماه که عادت ماهیانه میاد دیواره ی رحم ریزش میکنه ممکنه تو این سونو ضخامت طبیعی باشه که انشالله همینطور باشه❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیز دلم جیگرم کباب میشه هر وقت یادش میوفتم. اما مطمئنم خدا بزودی جاش رو با معجزه ای شیرینتر پر میکن ...

ممنون عزیزم 

الهی آمین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اسپرم اهدایی یا جنین؟ مشکل اسپرم چی بود؟ چندبار میکرو کردید

جنین اهدایی.یبار خودم میکرو کردم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
خانم‌ها اینجا کسی سرکلاژ کرده؟ اگه کرده هفته چند و اینکه نا چند وقت بعدش باید استراحت مطلق باشیم؟

اره عزیزم من ۱۰روزه سرکلاژ شدم طول سرویکسم ۲۵شد تو هفته ۲۰سرکلاژ شدم .شما هفته چندمین مگه میخواین سرکلاژ بشید

@زینبی_بابا   میشه عزیزم بگی با این سونو چند وقت طول میکشه من بتونم انتقال جنین داشته باشم ؟ ...

عزیزم سونوت رو دیدم کیست های ریز ک مهم نیس فقد دو تا کیست ک زده هموراژیک اگه هموراژیک باشه واقعا ک با پریودت  رفع میشه اگه اندومتریوما  باشه چون سایزش  زیر ۴ سانت هست فک نکنم واسه انتقال مشکلی ایجاد کنه بازم نظر  متخصص خیلی مهمه

اره عزیزم من ۱۰روزه سرکلاژ شدم طول سرویکسم ۲۵شد تو هفته ۲۰سرکلاژ شدم .شما هفته چندمین مگه میخواین سر ...

من هفت هفته هستم دوقلو باردارم و چون میخوام برگردم با هواپیما میخوام زودتر انجام بدم مثلا هفته ۱۱-۱۲ که سه هفته استراحت کنم بعد برم

منتها دکترم میگن بعد از سونو ان تی انجام میده که میشه ۱۴ هفته

شما دکترتون گفته چقدر استراحت کنید

من هفت هفته هستم دوقلو باردارم و چون میخوام برگردم با هواپیما میخوام زودتر انجام بدم مثلا هفته ۱۱-۱۲ ...

به سلامتی 

به من گفت استراحت نسبی فعالیت سنگین و نزدیکی پله بالا پایین کردن ممنوع 

اول رفتم دکتر ، گفت به یه توده مشکوکم ، تمام کیست های منو فولیکول تشخیص داد  ولی رفتم سونو گرا ...

عزیزم پیاز درمانی کن 

روزی دوسه بار پیاز زرد رو بپز آبش رو بخور

عرق بومادران،زیره ،آویشن،دارچین 

عسل و سیاه دانه همه اینا کمکت میکنه

من کیست ۵ سانتی داشتم با همین کارا تو یک ماه برطرف شد

شکمت رو با روغن سیاه دانه ماساژ بده

نمک دریا بخر داغ کن بریز تو یه کیسه پارچه ای بذار رو شکمت

تونستی از لوازم پزشکیا بادکش بخر تو خونه بادکش کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکتر طب سنتی من گفتم بچه دار نمیشم و به خاطر چسبندگی لاپاراسکوپی شدم و بهش گفتم کمردرد دارم و لکه بی ...

عزیزم اصلا نگران نباش کیستات خیلی کوچیکن حتی خود به خود هم جذب میشن

من سابقه کیست ۹ سانتی هم داشتم که با یه دوره ال دی ودوماهم همین کارایی که گفتم خوب شد

ال دی بهت نمیسازه همین کارارو بکن

مررسی عزیزم 😍😍 انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده  بله من لاپاراسکوپی کردم اونم دوبار ، دفعه ...

چرا بعد پانکچر دوباره ریسک کردی لتروزول خوردی

از لتروزول متنفرم

هر بار خوردم کیست شد