2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
گلم نترس .....چیزی نیست حتما حساسیت داری به داروها سریع زنگ بزن مرکز .....زینبی جون رو هم صدا کردم.. ...

نمیدونم‌که

ممنونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها واسه من آخرش خارج رحمي بودن....💔 آخه ديگه چه اميدي ميمونه برام.... بي دليل باردار نشي ...

ای وای 

درد داشتی مگه ؟ 

بتات خیلی بالارفت ؟ 

وای ناراحت شدم 

همش منتظر بودم بیای بگی رفتم سونو همه چی خوب بود 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی متاسفم... انشالله بزودی باردار میشی و به سلامت بدنیا میاد فکر کنم شما همونی هستید که بتاتون خی ...

اره.... روز ۱۳ منفی شد روز ۱۶ مشکوک شد بعد هر ۴۸ ساعت چهاربرابر شد تا رسید به هزارو خورده ای....دیگه تموم شد...

اول نا امید شدم بعد با ناباوری امیدوار و بعدم که....😭

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
خانما یه سوال بعد انتقال اسیدفولیک  حتما باید بخوری دکتر به من فکر کنم یادش رفته الان۸روزه انتق ...

من الان چند ساله هر روز یکی میخورم 

شاید دکترت فکر کرده میخوری واسه همین نگفته 

زنگ بزن از دکترت بپرس

خداجونم شکرت       
ای وای  درد داشتی مگه ؟  بتات خیلی بالارفت ؟  وای ناراحت شدم  همش منتظر بودم ...

نه عزیزم تا یکشنبه درد نداشتم

بتام اخرین بار ازمایشگاه زنگ زد گفتن بعد چند بار تکرار دستگاهمون میزنه ۲هزار و خورده ای اما تو برو جایی دستگاهشون دقیقتر باشه به ما اکتفا نکن ... همونجا شک کردم مشکلیه اینا نمیگن رفتم دکتر و بعد تو بیمارستان هزار و خورده ای هزار نهصد تا اینکه امپول رو زدم.........

دوست داشتم اینجا نگم بقیه رو ناراحت نکنم اما دلم هی میخواد بترکه.....💔

خواهرا‌به‌دادم‌برسید من‌ازصبح‌خیلی‌ببخشید‌اسهال‌خونی‌شدم چیکارکنم😭😭😭 ازدیروزبسرلین‌میزنم ال‌د ...

فک نمی کنم ماله اون باشه ببین اسهال خونی و حتما برو دکتر منتظر اینجا نباش برو اورژانس حتما باید ازمایش بدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه تا یکشنبه درد نداشتم بتام عالی بالا میرفت  پریروز امپول زدم جذب شن الانم درد دارم ☹️

انشاءلله خدا بزودی زود یه معجزه شیرین بزاره تو دلت 

میدونم این راه خیلی سخته 

خودم کشیدم درکت میکنم 

توکلت بخدا باشه عزیزم 

خداجونم شکرت       
انشاءلله خدا بزودی زود یه معجزه شیرین بزاره تو دلت  میدونم این راه خیلی سخته  خودم کشیدم ...

ممنونم عزیزم

ان شالله نی نیت به سلامت بیاد تو بغلت😍😍😍😍🤲🏻

برام دعا کن این ذوق و آرزو از یادم بره میدونم بهش نمیرسم

نه عزیزم تا یکشنبه درد نداشتم بتام اخرین بار ازمایشگاه زنگ زد گفتن بعد چند بار تکرار دستگاهمون ...

ای بابا من خیلی مطمئن بودم دیگه مامان شدی 

فک میکردم خارج رحمی خیلی زودتر دردش شروع میشه 

هزارو خورده ای هم زیاد نیست آخه 

چی بگم خواهر 

قسمت این بوده 

دکتر سونو کرد ؟ شاید یه جنینم تو رحمت باشه ؟ 

مثل اون دوستمون که یکیش تو رحم بود یکیش نه

خداجونم شکرت       
مرکزکه‌نمیرم مطب‌میرم چیکارکنم‌خدایااااا

خوب زنگ بزن مطب

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها واسه من آخرش خارج رحمي بودن....💔 آخه ديگه چه اميدي ميمونه برام.... بي دليل باردار نشي ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم. چی شد که فهمیدی؟ 😔

الان باید چیکار کنی؟

عزیزم ناامید نشو. کلی از بچه‌ها تجربه خارج رحمی داشتن😔