2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
بچه ها واسه من آخرش خارج رحمي بودن....💔 آخه ديگه چه اميدي ميمونه برام.... بي دليل باردار نشي ...

آخ عزیز دلم 

قشنگ میفهمم چی میگی،سعی کن قوی باشی 

انشالله به زودی دوباره مادر میشیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من با اینکه ذخیره تخمدانم کم نبود ۲.۸ بود امپول گونال ۳۰۰میزدم کلا ۸تاتخمک داشتم ۶تاجنین شد که ...

ممنون نازنین جون....اره درست میگی ....ذخیره اون خانوم هم ۳ بود.....حالا در مورد این مکمل ها مثل فرتیل اید و ....میترسم بگیرم براشون ولی استفاده نکنن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها واسه من آخرش خارج رحمي بودن....💔 آخه ديگه چه اميدي ميمونه برام.... بي دليل باردار نشي ...

گلم توکلت به خدا باسه ...ایشللله دفعه بعد....خدا سالمشو بهت میده....ما اینجا هرکدوم با مشکلات خاص دست و پنجه نرم میکنیم .....دیگه باید به خدا توکل کنیم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ساقی جون من الان متوجه نشدم، اهدایی میخوای بگیری یا تخمک خودته؟ آره جنین داشته باشی برای انتقال فقط ...

نه فداات شم ... من تخمک اهدایی میخوام بگیرم....ولی چون سنم ۴۹ و همسرم ۵۷ هست الان مرکز مام میگه ما قبولت نمیکنیم ......چشم حتما سعی میکنم با خانوم دکتر علیرضایی صخبت کنم و بگم جنین رو جای دیگه تشکیل بدم و فقط تو مرکز مام انتقال بدم ببینم قبول میکنه.....مرسی از پیشنهادت لیلا جونم....

آخ عزیز دلم  قشنگ میفهمم چی میگی،سعی کن قوی باشی  انشالله به زودی دوباره مادر میشیم

شما هم مث من بودی؟ هم ای وی اف هم خارج رحمی...؟

دیگه امیدی ندارم...

اگه نا امیدیم هم موقتی باشه انقدر شوهرمو تو خرج و دردسر انداختم ک دیگه روم نمیشه بگم ی بار دیگه امتحان کنیم....

نمیخواد خدا برام...

میدونم داره امتحانم میکنه اما دیگه بلد نیستم صبر کنم...

قوی باشم....

مسخرست میدونم...بچه همه چیز نیست اما دیگه امیدی برنامه ای برای خودمو زندگیم ندارم... 

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
نمیدونم واسه منم ۲۹ بود اوایل که گفت کار سبک کن بعد یبار درد داشتم رفتم سونو کرد گفت بد شانسی بچه چر ...

آهان پس دیگه این مورد تفاوت داره، اما کاملا بعید میدونم با چند تا تکون خوردن و روی مبل لم دادن اتفاقی براش بیفته 😉😉😉

ولی باز هر جور خودت دلت راحتتره عمل کن و اینکه حتما انوکسا بزن چون تحرک نداری

خداروشکر خدا حفظش کنه. وسواس گرفتم هر دفعه ی چیزی فکرمو درگیر میکنه الان چند وقته این فکر مثله خوره ...

آره خیالت راحت 

فکر کن من باردار بودم، یکی از فامیلامون فهمید سرکلاژ کردم، به مامانم گفته بود، وااااااایی بچه پاهاش کج میشه🤣🤣🤣🤣🤣 طفلی مامانم ترسیده بود

بهش گفتم مادر من آخه تو چرا باور کردی؟؟!!! 

خلاصه نترس گلم همیشه اراجیف و خرافات بهتر پخش میشن

مگه الان واسه واکسن کرونا چرندیات نمیگن(عقیم میکنه و مرگ میاره) 🤭🤭🤭🤭😆😆😆😆

چشم فدات بشم هیلی ممنونم .......گلم من چن سال پیش رویان سوال کرده بودم محدودیت سنی داشتن یعنی بالای ...

نه گلم هیچ اطلاعی ندارم، از خودشون تماس باید بگیری بپرسی

فقط اگر زحمتی نیست نتیجه رو اینجا هم بگو تا دوستان هم خبر داشته باشن، شاید به درد کسی بخوره

پس یعنی منی که باطول ۲۵و شما باطول ۲۸سرکلاژ شدیم باهم فرقی نداره شرایطمون؟ منم استراحتم مطلق نیس مث ...

نه بابا 3 میلی متر این حرفا رو نداره 😉 😉 😉 😉 

پاشو مامان تنبل🤣🤣🤣🤣 میگه استراحم کمه

نکنه از الان داری استراحت ذخیره میکنی واسه بعد از زایمان 😁😁😁😁

سلام زينب جون من تو سيكل انتقالم و دارم استراديول و استرومارين و ويتامين هاي ديگه استفاده ميكنم ،دكت ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ دیگه وقتی میگه خوبه، یعنی خوبه عزیزم 

اگر خوب نباشه تعارف ندارن سیکلو کنسل میکنن

نه گلم اون ترشحات کاملا طبیعی هست 

یه سوال چرا چند روزه هر کی میبینم از ترشحات ترس داره؟؟ 

ببین گلم واژن یه محیط دینامیک هست و زنده و اگر خشک و بدون ترشح باشه خیلی آزار دهنده هست، پس قطعا رطوبت و ترشحات طبیعی داره 

حالا کی غیر طبیعی میشه؟ 

وقتی بد بو و بد رنگ بشه و خارش بیاد، اون وقت چی کار باید کرد؟؟ باید سرخود دارو شروع کنیم؟؟ 

نه، چون علائم عفونت ها مشترک هست ولی علل نامشترک، که دکتر باید با معاینه و شرح حال و گاهی آزمایش درمان مناسب رو انتخاب کنه

باید از دکترم بپرسم عزیزم، تو گزارش ان تی که ننوشته حالا خدا کنه دکتر سونو چک کرده باشه

چک کرده گلم چیزی نیست که ندید گرفته بشه به احتمال زیاد خوب بوده . بعدشم شما دردو انقباض نداری پس نگرانی نداره فقط واسه این که خیال خودت راحت بشه از دکترت بپرش

آهان پس دیگه این مورد تفاوت داره، اما کاملا بعید میدونم با چند تا تکون خوردن و روی مبل لم دادن اتفاق ...

اوکی گلم. انکسپارین ۶۰۰۰ و آ اس آ که هر روز دارم استفاده میکنم توکل بر خدا