2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
فدات بشم به منشی پیغام گذاشتم تو واتساپ گفت  وقت بگیر بعد من گفتم سنم مشکلی نداره پرسید چن سالت ...

ببین میتونی یه کاری هم بکنی. یه مرکز دیگه که به سن گیر نمیدن پانکچر کنی و جنین برات تشکیل شه. اگه راضی بودی که هیچ اگر راضی نبودی جنین هات رو ببری مام برای انتقال. آره اگه آزمایشای خودت و همسرت کامل باشه دیگه اینجا وقتت تلف نمیشه. دکتر علیرضایی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله به اميد خدا اين هفته نه هفته آينده نازنين جون  از الانم استرس جنينا رو دارم بد 🤦‍♀ ...

به سلامتی عزیزدلم پس چیزی نمونده کنجدا بیان تودلت 😍😍😍عزیزم دکتر یه چیزی میدونه دیگه گفته بلاست انتقال بدی ،توطبابتش دخالت نکن 😉😉😉 اصلا استرس نداشته باش من مطمئنم مثبت میشی 😘

خواهش میکنم عزیزم اره من یه چند باری رفتم ولی دیگه ادامه ندادم چون کلا تو مراکز هر دفعه یه دکتر پرون ...

اره راس میگی اونطوری منم اصلا دوس ندارم....اصلا فک کنم خودشونم قاطی میکنن ......پس الان کجا میرین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببین میتونی یه کاری هم بکنی. یه مرکز دیگه که به سن گیر نمیدن پانکچر کنی و جنین برات تشکیل شه. اگه را ...

اره من با تخمک اهدایی هستم....یعنی فک میکنی اگه حنین داشته باشم مرکز مام دیگه به سنمون گیر نمیده،؟انتقا رو انجام میده یعنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون عزیز دلم ان شاءالله که همه دوستان انتقالشون مثبت بشه و صحیح و سالم بیاد بغلشون.  من دکتر ...

مرسي از جوابت عزيزم،من فك مردم شما هم عارفي هستي😁 

من خودم ميدونم تعداد جنين رو منظورم به دكتر بود كه نپرسيد اصلا جنين چي داري و چه كيفتي فقط كلا نظرش به انتقال بلاسته

من تلفني با جنين شناس حرف زدم ميگه به هر حال دكترت بهتر ميدونه انقد خودتو درگير اين مسائل نكن كه چي ميشه 😐😐😐

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ببخشید من جواب دادم با اجازه زینبی جون  مشکلی نیست عزیزم منم اینبار اینطور بودم به دکترم گفتم ...

والي نه اين چه حرفيه ممنونم كه وقت گذاشتي و جواب دادي،همش نگران اين موضوع بودم كه چرا انقد ترشح دارم و نكنه عفونته پس شما اگه دكترت گفته اوكيه خيالم راحت شد مرررسي از جوابت

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
چند تا جنین کلا داری عزیزم گرید شون چیه؟ بگو تا بهت بگم بهتر بلاست کنی یا نه؟

مرسي از راهنماييت گلي من ده تا جنين چهار روزه با گريد پريكا و سيكا  كه نميدونم جز چه گروهي ميشه دارم ، 

اره من با تخمک اهدایی هستم....یعنی فک میکنی اگه حنین داشته باشم مرکز مام دیگه به سنمون گیر نمیده،؟ان ...

ساقی جون من الان متوجه نشدم، اهدایی میخوای بگیری یا تخمک خودته؟ آره جنین داشته باشی برای انتقال فقط شرایط رحم رو بررسی میکنن و انتقال میدن. راستی اگه اینستا داری برو سرچ کن دکتر منصوره علیرضایی. تو دایرکت جواب سوالت رو میده. بگو ایران نیستی و شرایطت رو بگو حتما جواب میده عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی عزیزدلم پس چیزی نمونده کنجدا بیان تودلت 😍😍😍عزیزم دکتر یه چیزی میدونه دیگه گفته بلاست ان ...

آخ قربون دهنت اااالهي كه خدا از دلت بشنوه آمين 🤲

آره كلا همش ضايع ميكنه دكتر نازنين 😂حتي بهم ضخامت رحم و نگفت ،ميگه ميخواي بدوني بري تو اين گروها بگي بعد هي بيان بپرسن دكتر چرا اينو ندادي چرا اونو نكردي🤭

واقعا تو اين راه من هر روز حرص خوردم نازنين جون 

ديگه عقلم كار نميكنه تو رو خدا برام دعا كن همه چي خوب پيش بوه❤️❤️❤️

خوب عزیزم زیر ۱۲ هفته که اصلا اهمیتی نداره تازه از ۱۲ هفته یا حتی بعضیا دیر تر کم میشه. واسه منم درخ ...

باید از دکترم بپرسم عزیزم، تو گزارش ان تی که ننوشته حالا خدا کنه دکتر سونو چک کرده باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
این دکترام مارو شناختن          

اصلا يه وضعيه به خدا تا دهن باز ميكني ميگن ميخواي بري تو گروها بگي اتفاقا با جنين شناس تلفني هم حرف زدم اونم گفت انقد تو اين گروها نرو نخون كه استرس بگيري كلا😐😐شده بودم 

ولي واقعا به نظر من چه اشكالي داره اينكه آدم از تجربه ها استفاده كنه و مجبور نشه همه راه ها رو بدون هيچ تجربه اي امتحان كنه

سلام دوست جونا من میخام آی وی اف کنم واسه جنسیت 

بنظرتون میشه بار اول ؟

چقدر امکاتش هست دو قلو بشه؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...