2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
عزیزم تو سونو ان تی بررسی میشه نیاز باشه دکتر سونو همون موقع بهت میگه که به دکترت بگی بیشتر واست برر ...

ممنون عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره عزیزم حتما عوض شده  مرسی عزیزم😘 ایشالا که به هر چی که دلت میخاد برسی عزیزم شماره رویان ر ...

خوب پس خدارو شکر....☺ممنونم از لطفت عزیز دلم.....ایشالله شما هم به زودی خوش خبر بیای خوشحالمون کنی...گلم رویان هم تجهیزاتش مثل مرکز مام خوب و قویه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادن جون این طول سرویکس انقد مهمه که خود دکترا حواسون بهش هست. مطمئن باش اگر غیر نرمال بود دکترت خود ...

ممنون لی لا جون، بعضی وقتا میگم نکنه دکترم حواسش نباشه😕

آره این بار حتمااااا باید بپرسم بالاخره ماههای بالاتر مهمتره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم نگران نباش مطمئنم نینی ناز شمام صحیح و سالم و به وقتش میاد بغلتون 😍 آره گلم ماشاالله الان پس ...

فدات شم گلم مرسی از دعای قشنگت انشالله خودتم به زودی خبر بارداریتو بدی خوشحالمون کنی

والا من تا هشت هفتگی دکترم خودش سونوم کرد بقیشو بیرون رفتم اونم چون دکتر درخواست نداده بود بررسی نکر ...

خوب عزیزم زیر ۱۲ هفته که اصلا اهمیتی نداره تازه از ۱۲ هفته یا حتی بعضیا دیر تر کم میشه. واسه منم درخواست نداده بود دکتر فقط نوشته بود سونو ان تی. ولی فکر کنم جز مواردیه که خود دکتر سونوگرافی در حینه سونو چک میکنه و اگه مشکوک بشه خودش تو سونو عدد ذکر میکنه و پیشنهاد سونو واژینال میده من میگم احتمالا یا سونو ان تی شما هم ذکر شده دقت نکردی یا شایدم چون طبیعی بوده ذکر نکرده حالا محض اطمینان از دکترت بپرس گلم.

خوب پس خدارو شکر....☺ممنونم از لطفت عزیز دلم.....ایشالله شما هم به زودی خوش خبر بیای خوشحالمون کنی.. ...

مرسی عزیزم😘

راستش من مرکز مام تا حالا نرفتم بخاطر همین نمیتونم مقایسه کنم حالا میخای یه بار برو خوشت اومد ادامه بده😉

مرسی عزیزم😘 راستش من مرکز مام تا حالا نرفتم بخاطر همین نمیتونم مقایسه کنم حالا میخای یه بار برو خو ...

باشه فدات شم....ممنون از راهنماییت....شماخودت رویان میرفتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
احتمالا اگه بگید قبول کنن مطمئنا جنینی که تو رحم رشد نکنه احتمال زیاد تو آزمایشگاه هم رشد نمی کنه یا ...

اره برای من اومدن جنین ۳ روز رو از فریز درآوردن که ۵ روزه بکنن که متاسفانه رشد نکرد گفت برات انتقال نمیدم چون اگه انتقالم بدم منفی میشی گفت وجدان کاریم رو زیرپا نمی زارم

همش با خودم میگم کاش از فریز درنمیاوردن که ۵ روزه ش بکنن شاید همون ۳ روز رو انتقال میدادن مثبت میشدم

الی جون انتقالت کی هست ؟ 

ان شاءالله به اميد خدا اين هفته نه هفته آينده نازنين جون 

از الانم استرس جنينا رو دارم بد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دكتر تو نامه ننوشت همونا رو انتقال بدن ،جنين شناس هم گفت وقتي دكتر تشخيص داده بايد بلاست كنيم 😤

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من که گفتم قرار بود دکتر پنج روزه انتقال بده ولی بعدش تماس گرفتن که سه روزه برات انتقال میدیم دیگه ن ...

اینطوری خیلی بهتر ۳ روز تو رحم خودت رشد میکنه شاید تو آزمایشگاه رشد نمی کرد و سیکلت کنسل میشد

مطمئن باش مثبت میشی عزیزم

عزیزم جنینات فریز هستن یا فرش میخای انتقال بدی؟  مگه نرفتی بیمارستان بهمن کارت جنین بگیری اونج ...

جنين هام فريز هستن

آره من كه ميدونم چنتان ،منظورم دكتر بود كه نميدونه 

خودمم دوست داشتم همونو انتقال بدن ولي روال كارشون اينه تا دكتر نگه ميزارن بلاست بشه ،نظر دكتر هم رو بلاسته 😤

اين راه همش استرسه

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
باشه فدات شم....ممنون از راهنماییت....شماخودت رویان میرفتی؟

خواهش میکنم عزیزم اره من یه چند باری رفتم ولی دیگه ادامه ندادم چون کلا تو مراکز هر دفعه یه دکتر پرونده ت رو نگاه میکنه دوست نداشتم 

دلم میخاست کلا با یه دکتر سرکار داشته باشم 

چی شد که رفتی غدد؟.دکتر من برام اصلا آزمایش ننوشته. من اکثرا لبام خشکه.امروز صبح دهنمم خشک خشک بود. ...

راستش من از قبل میرفتم. همون زمان که برای میکرو اقدام کردم همسرم مصر بود پیش متخصص غدد هم برم. چون شنیده بود مشکلات تیروئید رو هوش بچه اثر میذاره. من همیشه تی اس اچم رو 3 اینا بود اما باردار که شدم با اینکه دارو مصرف میکردم رفت 4 و خورده ای. هر ماه میرم آزمایش میدم دوز قرصم رو بالا پایین میکنه. راستش علائم قند بالا نمیدونم چیه اما من خودم چندتا آزمایش رو هر سری میدم حتی اگه دکتر برام ننویسه. قند ناشتا، سی بی سی، ویتامین د، آیرن، فریتین و چند وقت یه بارم آنزیمای کبدی و آزمایش ادرار

در کل سعی کن شیرینی نخوری یا کم بخوری. چون همین نون و برنج و میوه و ... به قدر کافی قند دارن. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم