2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
عزیزم.. ناراحت شدم... قبلا بی بی چک زده بودی یا من اشتباه میکنم؟ 😔

دارچین جونممم مبارکه ان شاالله صد سال قلبش بزنه

واسه منم دعا کن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم من ذخیره ان ۰.۳ بود و لی استردیولم بالاست و همین موجب تعجب دکتر شده بود چون معمولا کسی که ذخیره ...

آره عزیزم. البته فولی که داری حتما. فقط استرادیول ظاهرا نشون میده که فولی هات حتما حاوی تخمک هستن. ایکاش یه جای دیگه آزمایش ذخیره بدی. راستی با سونو هم تو پریودی دکتر میتونه ذخیره ات رو بفهمه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذخیره ام 1/8 بود. بد نبود. آزمایشامو دید گفت همه چیت نسبتا اوکیه فقط یه کم مسئله رو سنت دارم. اما با ...

مگه چن سالته عزیم؟یعنی نصر اصلا سن بالا قبول نمیکنه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
الهی همشون نی نی تپل شن براتون.منم ۴روزه ۲تا بلست انتقال دادم.داروها شما چیه؟؟

اخی منو شما باهمیم منم امروز ۴روز انتقال دادم ایشالله جفتمون مثبت میشیم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آره عزیزم. البته فولی که داری حتما. فقط استرادیول ظاهرا نشون میده که فولی هات حتما حاوی تخمک هستن. ا ...

گلم...الان ۴۹ سالمه....به نظرت دکتر نصر قبول میکنه ؟یعنی حداکثر سن گذاسته یا نه؟ ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره عزیزم. البته فولی که داری حتما. فقط استرادیول ظاهرا نشون میده که فولی هات حتما حاوی تخمک هستن. ا ...

من ازمایش ذخیره رو تو صارم دادم....این سری میخوام بیام مام

سلام دوستان من تازه وارد سیکل میکرو شدم امروز روز دوم پری دکتر سونوی واژینال انجام داد برام و آمپول ...

سلام عزیزم ایشالله خیره و به زودی مامان میشی

بعد سونوت میکنه ببینه تعداد تخمکات درچه حاله تپلی مپلی شدن که ایشالله شدن دوباره دوز دارو هاتو یا بیشتر میکنه یا همون روال ادامه میده بعدش دوباره میری سونو که خیالش راحت بشه همه چی اوکیه بهت امپول ازادسازی میده و ساعت میگه کی بزنی و وقت پانکچر بهت میده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرسی عزیز دلم. امیدوارم شما و بقیه دوستام بدون گذروندن روزای سخت در کمال شادی و آرامش مامان بشین و ب ...

مرسی عزیزم حالا که مامان شدی منم دعا کن روز ۴ انتقالم دعا کن نی نی بچسبه به دلم😍😍

سلام عزیزم ایشالله خیره و به زودی مامان میشی بعد سونوت میکنه ببینه تعداد تخمکات درچه حاله تپلی مپلی ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و جواب دادی😍😍

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم من تو سونوی ذخیره بدون دارو گرفتن فولی داشتم که خود دکتر نصر سونو کرد. من 4 بار رو قبلا مراکز ...

خداروهزار مرتبه شکر که باردار شدین. بله با ازمایش استرادیول میشه فهمید که تخمک ها پوچن یا نه بعد جالبیش اینه که من دکترم بهم می گفت مثلا اگه عدد ازمایش استرادیولت بالاتر از 90 بود داروهاتو شروع کن یا ادامه بده بعد عددش بالا می رفت ولی متاسفانه پوچ بودن. الان هم دیگه اصلا به موضوع اهدایی فک نمیکنم باهاش کنار اومدم ولی متاسفانه دو بار انتقال منفی شدم. فردا هم انتقال سومه با اخرین جنین هام. التماس دعا دارم 💋🌹

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و جواب دادی😍😍

ایشالله کلی تپل مپل داشته باشی و یه عالمه جنین خوشگل به زودی ام خبر مثبت شدنتو بشنویم

خداروهزار مرتبه شکر که باردار شدین. بله با ازمایش استرادیول میشه فهمید که تخمک ها پوچن یا نه بعد جال ...

ایشالله اخرین بار بهترین خاطره میشه برات