2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
دوستان شماها كه به سلامتي مثبت شدين تو دوره انتقال نفخ داشتين  نفخ باعث نميشه نتيجه منفي بشه و ...

منکه نفخ نداشتمم دوبار منفی شدم

باور کن کاری به اینا نداره باید خدا بخاد

وانشاالله که اینبار برای شما بخاد گلم

منکه نفخ نداشتمم دوبار منفی شدم باور کن کاری به اینا نداره باید خدا بخاد وانشاالله که اینبار برای ...

انشاالله والا خيلي سخته دفعه پنجمه انشاالله كه اينسري خدا بخواد برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعید میدونم باشه عزیزم وگرنه تو سونو معلوم می شد 🤔

ایشالا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خارج رحمی چراااا  بتات که افت کرد ؟؟؟ درد داری؟؟

بتام از هفته پیش ۸ تا اومده پایین ، شده ۱۰۲ ، پریودم گاهی واژنم تیر میکشه ، گاهی هم پهلوی راستم تیر میکشه ولی اوکیم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزیزم بله هم پانکچرم هم انتقالم پیش ایشون بود.من گونال زدم و ذخیره ام خوب بود۲۱تاتخمک۱۹تاجنین ش ...

خداروشكر عزيزم .نامدار بشن برات . منم تصميم گرفتم با دكتر عليرضايي انجام بدم. خاطرت هست اولين سونو براي پانكچر كه رفتي سايز تخمكات چقدر بود؟ من امروز روز ٨ بود ١٤ و ١٣ و ١٢ و ١١ بود نگرانم 

😞😞 غم من تموم نمیشه چرا ، کاش خارح رحمی نباشه

حق داری

می‌دونم که شرایط سختیه

اما پیش اومده

چاره ای نیست 

پیگیری کن کامل دفع شه

یه ماه به بدنت استراحت بده

و بعد دوباره دارو شروع کن

حق داری می‌دونم که شرایط سختیه اما پیش اومده چاره ای نیست  پیگیری کن کامل دفع شه یه ماه به ...

اره همین کارو میکنم

بتام از هفته پیش ۸ تا اومده پایین ، شده ۱۰۲ ، پریودم گاهی واژنم تیر میکشه ، گاهی هم پهلوی راستم تیر ...

باز دوباره تکرار کن 

اما بعیده که خارج رحمی باشه 

خدایا خودت مواظبش باش
اره ازدیروزتاحالا3تاخوردم, یعنی مضرره؟ اخه ببخشیدشمام دردام خیلی زیاده وخنریزی لخته لخته چیکارکنم؟ ا ...

عزیزم انشااله مادر گلت زودتر خوب بشن. من هم درد داشتم میخوردم ولی دکتر گفت نخور که اگه شانسی برای طبیعی بود از دست ندی. شیاف دیکلوفناک شاید این عوارض و نداشته باشه. 

خداروشكر عزيزم .نامدار بشن برات . منم تصميم گرفتم با دكتر عليرضايي انجام بدم. خاطرت هست اولين س ...

سلام عزیزم دکتر علیرضایی برای پانکچر به شما دارو دادن؟ داروهاتون چیا هستن؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
وای نازنین جون میگرن رو چطوری کنترل میکنی؟ چه دارویی تو بارداری مجازه؟ من از الان که داروهام شروع ش ...

عزیزم میفهممت خیلی درد بدیه من خودم توی انتقالم پروژسترون میزدم سردردام بیشتر میشد یعنی تاحد مرگ درد داشتم ...ایشالا که برای شما مثل من نشه عوارضش ...عزیزم من فقط خواب شبانه وشیاف دیکلوفناک  خوبم میکنه ..حتی استامینوفن تاثیری نداره برام ...توی سه ماهه اول سه بار شیاف دیکلو فناک ۵۰ گذاشتم چون خیییلی حالم بد بود ولی از ۳ماهه دوم نذاشتم چون روی جنین تاثیر داره ..ولی استامینوفن ۳۲۵ مجازه توبارداری میتونی بخوری ...ایشالا که‌مامان میشی وبا دیدن روی ماه نینیت همه ی سختیات یادت میره عزیزم مجبوریم بخاطر نینی تحمل کنیم ودارونخوریم دیگه ..شماهم یه کیسه اب گرم یاحوله گرم بذار روپیشونیت ماساژ بده واتاق وتاریک کن بخواب ایشالا که سردردات کمتر بشه 

عزیزم‌میشه‌بگی‌اون‌دوتاانتقالت‌به‌چه‌دلیلی‌منفی‌شد ایندفعه‌که‌مثبت‌شدی‌چه‌کارهایی‌‌وداروهایی‌‌‌خورد ...

توشهرستان بدون ازمایشات تکمیلی انجام دادیم ولی تهران که اومدم همه ی ازمایشهارو دادم مشخص شدdfi۳۰هست و دارو هم ویتامین ای و ال کارنیتین ۵۰۰ واسیدفولیک ۵و ساشه آندروفرتی و موتیلیتی بووست وامپول هاش ام جی داد دکتر.ژل رویال اصل گرفتم هر روز میخورد.سرخ کردنی وفست وفود و...نخوردیم فقط غذای سالم ومیوه  واجیل و..خوردیم

خداروشكر عزيزم .نامدار بشن برات . منم تصميم گرفتم با دكتر عليرضايي انجام بدم. خاطرت هست اولين س ...

فدات شم انشاله قسمت همه ی منتظرا.اره عزیزم واسه منم همین حدودا بود.اصلا نگران نباش

دوستان‌من‌ازفرداآمپول‌بسرلین‌شروع‌میکنم امادکترم‌‌ازساعت‌مشخص‌حرف‌نزد حالا‌میخام‌بدونم‌کی‌بزنم‌بهت ...

عزیزم درمورد امپولت اطلاعی ندارم ...نا امید نباش ایشالا ایندفعه حتما مثبت میشی و پسر نازت داداشی میشه عزیزم ...به امید خدا ایشالا خبر مثبتی همه ی دوستامونو بشنویم ودلمون شادبشه ❤❤