2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045331 بازدید | 684458 پست
سلام کسی جواب من رو نداد، تا هفته چند بارداری باید داروها رو مصرف کرد؟ 

بستگی به دستور دکترت داره

بین ۱۰ تا ۱۲ هفته قطع میکنن ولی بستگی به شرایط داره بعضیها باید انوکسا رو تا آخر ادامه بدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی عزیزم میگم شکمت سفت میشه بچه خودشو ی جا جمع کنه من در طول روز چند بار اینجوری میشم  ...

ای جونم خدا حفظش کنه واست فسقلیو راستی یادم نبود شما همونی هستی که سرکلاژ کردی الان یهو یادم اومد. باورت میشه از صبح بیدارم تا تکون بخوره بعد بخوابم دیشب هرچی بیدار شدم تکون نمیخورد اعصابم بهم ریخته الان یکم تکون خورد خیالم راحت شد‌. هووووف کی این ۹ ماه تموم بشه.خدا به هممون کمک کنه. شما از بعد سرکلاژ بچت خودشو سفت میکنه؟

دکترم گفتم گفت برو وای خیلی بده 😢😢 برای ۱دی وقت سونو داده که ۲۹ هفتم کامل که میشه وارد ۳۰ میشم وز ...

راستش وزن و اینا رو از روی چارت نگاه میکردم پارسال، الان هم یادم رفته، هم اون چارت رو گم کردم🙈🙈🙈🙈 ولی فکر کنم پسرم 1200 بود 

سلام همگی  نمیدونم یادتون هست یا نه من هم خارج رحمی و هم داخل رحمی همزمان باردار بودم که واسه ...

عزیز دلم خیلی تبریک میگم 

این مدت خیلی تو فکر شما بودم ایشالا به سلامتی بارداری رو بگذرونی و نی نی نازت رو بغل بگیری

برای ما هم دعا کن

@زینبی_بابا     سلام عزیزم بعد از انتقال بهتر بدنمون رو گرم نگه داریم یا خنک باشه به ...

سلام عزیزم، عادی، هر جور قبلا بودی همونو ادامه بده 😉😉😉

اگر سردت شد خودتو بپوشون

اگر گرمت شد بخاری رو کم کن

زینب جون عزیزم هم میگرن دارم هم فشارم همیشه ۱۰روی ۶یا۷ هستش ...بدنمم کم ابه دفع پروتئین ندارم ولی دک ...

گلم فشارت پایین نیست، تو بارداری باید این قدر باشه مشکلی نداره😉😉😉

خدا رو شکر مورد دیگه ایی نیست 

همون مایعات رو به اندازه مصرف کنی درست میشه، یه کم هم نمک بخوری مشکلی نداره

آره پریود بعد از پانکچر خیلی دردناکه 😖😖 چشم اگه لایق باشم گلم ان شاالله به زودی بهبودی کاملشونو به ...

اره واقعا اینبارخیلی شدیدم فقط مفنامیک اسیدمیخورم خونریزیشم ببخشیدزیاده. بااین حال کلی کارهم دارم. 

خیلی ممنون عزیزدلی خواهر لطف میکنی. 😘😘

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 
گلم فشارت پایین نیست، تو بارداری باید این قدر باشه مشکلی نداره😉😉😉 خدا رو شکر مورد دیگه ایی نیست& ...

عه واقعا پس خوبه خداروشکر من همیشه قبل بارداری هم فشارم همین بود ...خودمم حس میکنم وقتی مایعات میخورم بهتر میشم بجای اب میوه های آبدار زیاد میخورم ، راستش هرچی غذا درست میکنم همه میگن نمکش اندازس من فک میکنم خیلی بی نمکه ازاول بارداری کلا شور وترشی وخوش نمک میخورم غذاهارو 😟

ممنون  من پیش دکتر عارفی رفتم تو بیمارستان بهمن

ببخشی عزیزم یه سوال دیگه 

ب نظرتون من از همون اول برم بیمارستان بهمن وقت بگیرم یا برم مطب ؟

میشه راهنماییم کنی . ازمایشارو شما کجا انجام دادی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من امروز گرفتم سخت پیدا میشه ولی هست 

من‌‌متاسفانه‌قزوین‌پیدانکردم

چندگرفتید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم خیلی آب خوردن برام سخته ولی چاره ای ندارم مجبوری میخورم😕 دقیقا همینجوره همینطوری رفتم برای نی ...

راست میگه واسه همسرت بیشتر وقت بزارعزیزم مردهاحساس وحسودن شدید,,, همسرمن که ازالان میگه بچه بیادمن چی میشم؟ 😂😂😂

خدایاهمروبه آرزوهای خوبشون برسون... مهربانی را باید از خدا آموخت. 

بچه ها من دیروز روز هشتم ام بود که در سیکل لانگ میکرو سینال اف و هاش ام جی استفاده میکردم و سونو شدم فقط دوتا فولیکول 11 و 13 داشتم برای روز ده پریودی اندازه شون کم نبود؟بعدش من با ذخیره 2/95 چرا فقط دوتا فولی داشتم به نظرتون داروهای ایرانی بی کیفیت نیستن که اینجوری شدم؟