2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
میگم تراش چه جوری دادین با بیهوشی کدوم دکتر اصفهان واستون انتقال داد؟؟ درد هم داشت  لطفا کامل ...

من تو مرکز پرسیدم دیدم هیستروسکوپی و خراش رو با بیهوشی انجام میدن

بعدتحقیق کردم دیدم فقط دکتر فشارکی وطاهریان دستگاهش رو تو مطب دارند.منم فشارکی رو انتخاب کردم چون زیاد اسمشو تو مرکز شنیده بودم وعملاش رو هم اونحا انجام میده

خلاصه پیشش نوبت گرفت.دوم پری سونوم کرد و روز بیست و سوم سیکلم خراش داد اصلا ده دقیقه طول کشید

اول هم کل رحمم رو دید که ببینه مشکلی نداشته باشم ودر آخر خراش رو داد.قابل تحمل هست وبه نظر من اصلا بیهوشی لازم نیس

دوستم رو روز یازده سیکل خراش داده بود.۵۶۰ تومن هم خوش گرفت۸۰تومن هم سرم و بقیه لوازم خراش شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ربطی به دارو نداره، فقط بخاطر کیفیت اسپرم و تخمکه تشکیل شدنش و تا سه روز رسیدنش بیشتر به کیفی ...

سلام عزیزم یه سوالی الان من همسرم مشکل داره به ظاهر من مشکلی ندارم دوتا جنین ab ۴ روزه برام مونده بعد دکتر جنین شناس گفت برا انتقالت بلاست میکنم بعد انتقال میدم الان همش استرس دارم از فریز بلاست نشن ! پس با این چیزی که شما گفتی نگم بهشون که نزارن بلاست شن ها؟

میشه بگین چیکار کردین که از iui جواب گرفتین؟ منم هفته آینده نوبت iuiدارم  از بس میترسم و استرس ...

سلام

من امروز روز 11 پریم بود که  رفتم سونو انجام دادم تخمدان چپ دوتا فولیکول 15 و 16 و تخمدان راست بزرگ ترینش8 بود

دکتر گفت خوبه iui چهارشنبه انجام میده

به نظرتون چیکار کنم که تخمک هام حسابی رشد کنن توی این سه روز؟ لطفا راهنماییم کنید

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
خداروشکر عزيزم، به شما چه داروهايي دادن بعد از اينکه گفتن ضخامت 12 هست، ؟؟به دوستم پروژسترون دادن و ...

ممنون عزیزم‌

دو روز شیاف پروژسترون زدم بعد پانکچر همین 

استرادیولم نداشتم 

ولی بعد انتقال آسپرین و پردنیزولون و آنوکسا اضافه شد 

خداجونم شکرت       
من تو مرکز پرسیدم دیدم هیستروسکوپی و خراش رو با بیهوشی انجام میدن بعدتحقیق کردم دیدم فقط دکتر فشارک ...

میدونی مرکز هزینه هیستروسکوپی و خراش چنده ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام من امروز روز 11 پریم بود که  رفتم سونو انجام دادم تخمدان چپ دوتا فولیکول 15 و 16 و تخمدان ...

پیاده روی خیلی تاثیرداره

شوهرت رو هم حسابی تقویت کن واسه روز چهارشنبه که میخادنمونه بده

من تو مرکز پرسیدم دیدم هیستروسکوپی و خراش رو با بیهوشی انجام میدن بعدتحقیق کردم دیدم فقط دکتر فشارک ...

ممنون که توضیح دادین 

انشاالله ایندفعه نتیجه بگیری 

فشارکی هم نظرش بود که یه دونه جنین انتقال بدین؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون که توضیح دادین  انشاالله ایندفعه نتیجه بگیری  فشارکی هم نظرش بود که یه دونه جنین ا ...

انشاالله

بهش گفتم دوتا انتقال بده

میگه چون بلاست هست احتیاجی نیس

همون یکی رو انتقال بده

پیاده روی خیلی تاثیرداره شوهرت رو هم حسابی تقویت کن واسه روز چهارشنبه که میخادنمونه بده

ممنونم مرسی عزیرم

من آمپول سینال اف زدم چندتا از دوستان بهم گفتن که اصلا تحرک نداشته باش منم کاملا این روزا خوابیدم ولی از فردا حتما ورزش میکنم و پیاده روی

چی به شوهرم بدم خوبه؟ نارگیل و آناناس خوبه؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین